Argentiina juhlii maailmanmestaruutta – Valavuori selibaattia

Argentiina teki sen, voitti maailmanmestaruuden 36 vuoden tauon jälkeen. Ranska oli täysin purjeessa koko ottelun ensimmäisen puoliajan pienten argentiinahyrrien tehdessä aivan mitä halusivat. Lionel Messi tykitti pilkulta 1-0 ja Angel Di Maria upotti upeasti Argentiinan jo 2-0 johtoon.

Kaikki näytti jo olevan valmista Argentiinan juhliin, mutta sitten astui esiin salamannopea Kylian Mbappe. Ensin Mbappe pisteli rankkarin pussukkaan ja minuutti tästä mies iski uskomattoman kauniin pyssyn ja tilanteeksi 2-2. Messi sai vielä aivan loisteliaan paikan itselleen ja tykitti todella kauniin laukauksen, johton Lloris sai juuri ja juuri näppinsä väliin. Näissä lukemissa edettiin kohti kutkuttavaa jatkoaikaa.

Ja kuka astuukaan esiin? Messi iskee 3-2!!!!!! Argentiina on jälleen kiinni mestaruudessa…. ja kunnes taas, pallo pilkulle ja Mbappe lataa hattutempun… 3-3!!!! Edessä rankkipilkut!

Rankkareiden sankari oli jälleen kerran Argentiinan maalivahti Alvarez, joka otti heti ensimmäisen kiinni ja patonki suli. Montiel tinttasi MM-tittelin ratkaisseen pallon pömpeliin ja juhlat olivat valmiit!

Argentiina tie maailmanmestaruuten tökkäsi jo lähes kokonaan ensimmäiseen otteluun ja shokkitappioon Saudi-Arabiaa vastaan. Kenties juuri tämä tappio oli kirjoitettu tähtiin ja tarkoitettu herättämään joukkue. Tappion jälkeen Argentiina paransi peli peliltä, voitti lohkonsa eikä hävinnyt enää peliäkään.

Samalla vuosia kestänyt väittely maailman kaikkien aikojen parhaasta voidaan lopullisesti päättää. Maailman kaikkien aikojen paras jalkapalloilija on Lionel Messi. Toki, jos Ranska olisi voittanut miten olisimmekaan suhtautuneet Mbappeen? Noh, jos tädillä olisi munat. Toki joillain tädeillä nykyisin on, mutta ei mennä nyt siihen. Buenos Airesissa lienee huomenna kansallinen vapaapäivä, kenties kansallinen vapaaviikko.

Argentiina juhlii siis maailmanmestaruutta ja Valavuori selibaattia, kuten hän aiemmin tänään lupasi.

Tästä parhaat pelibonukset!

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET