Biologinen mies voitti naisten pyöräilykisan – vei naisten rahat ja kruunattiin vuorten kuningattareksi – Valavuori: ”Varoitin tästä aikoja sitten”

Näin siinä nyt sitten kävi, taas, tällä kertaa pyöräilyssä. Biologinen mies, Austin Killips, voitti Tour of the Gilanin naisten sarjan. Naisille kuuluvia palkintorahoja tämä biologinen mies sai yhteensä melkein kymppitonnin, johon sisältyi liki tonnin bonus ”Vuorten kuningatar” -tittelistä. Miesten ja naisten sarjojen rahapalkinnot olivat ensimmäistä samansuuruiset koko kisan historiassa, toki molemmat sarjat voitti tällä kertaa biologinen mies.

Mummon kolumnisti, Aleksi Valavuori, varoitti tulevasta jo aikoja sitten. Alla video Valavuoreen kohdistuneesta cäncelöinti-yrityksestä vuonna 2021.

– Olen puhunut tästä vuosia, varoittanut moneen kertaan. Otin aiheeseen uudestaan erittäin voimakkaasti kantaa vuonna 2021, sanoin mitä tuleman pitää. Näinhän ei pitänyt tapahtua, sanoitte, ulvoitte ja yrititte tuhota elinkeinoani koska varoitin ja kerroin totuuden. Missä te kaikki cancel- ja wokehörhöt olette nyt kun biologiset miehet ovat alkaneet voittaa naisten kisoja useissa eri lajeissa ja tuhoavat naisten tulevaisuuden ja työpaikat? Ja olisiko nyt valtaväestön lampaidenkin aika vihdoin avata suunsa tätä järjettömyyttä vastaan? Minulle jokainen, joka ei tuomitse tätä sekopäisyyttä ääneen on automaattisesti tyttöjen ja naisten tasa-arvoista tulevaisuutta vastaan.

Mummo & XLBet jakavat 1000€ palkintorahaa – tästä mukaan

[aces-casinos-4 items_number=”3″ external_link=”1″ category=”” items_id=”2140,2029,1818″ game_id=”” order=”DESC” orderby=”rating” title=””]


Scroll to Top