Djokovic Australian kuningas – 22. Grand Slam voitto ja tasoihin Nadalin kanssa

Home » Djokovic Australian kuningas – 22. Grand Slam voitto ja tasoihin Nadalin kanssa

Novak Djokovic eteni murskatahtiin Australian Avointen voittoon ja kaatoi finaalissa Stefanos Tsitsipasiin suoraan erin 3-0. Ottelu jää historiaan yhtenä tylsimmistä GS-finaaleista, niin ylivoimainen on Djokovic tällä hetkellä.

Tsitsipas taisteli kyllä hyvin ja sai jopa yhden eräpallon, mutta missään vaiheessa ei nähty kunnon kamppailua voitosta. Kaikki tiesivät koko ajan kumpi tämän voittaa, poislukien kreikkalaisen aitiossa istuneet.

Djokovic puhkesi hetki ottelun päätyttyä todella pitkään kestäneeseen itkuun, joka ei ole ollenkaan serbin tavoille ominaista. Pitkään kestänyt koronapanna rokotteista kieltäytyneelle Djokovicille oli varmasti kova pala ja nyt hän sai jälleen näyttää maailmalle kuka on kuningas.

Voitto oli serbille jo 10. Aussi Openin kuninkuus. Samalla Djokovic tuli Grand Slam voitoissa tasoihin Rafael Nadalin kanssa, molemmilla on nyt 22 voitettua GS-turnausta ja miehet jakavat kärkisijan ennen Roger Federeriä (20). Ei tarvitse olla kovin suuri ennustaja todetakseen, että Djokosta tulee kaikkien aikojen eniten GS-titteleitä voittanut miespelaaja, kenties jo tämän vuoden aikana.

Non-sticky 100% Bonus jopa 500€ asti

5.0

100% bonus 300€ asti

5.0

© Copyright 2023 Mummorulla.com