EM-Futiksen superkisa 3 – Palkintona 2 supermatkaa haluamaasi kohteeseen – Real Madrid, ManU, Liverpool, Barca, Bayern Munchen… sinä valitset!

Nyt rytisee!!! Mummorulla pistelee 2kpl supermatkaa jakoon EM-futiksen aikana ja minne? No tietenkin sinne kauneimpaan, tai siis sinne mikä on sinusta kaunein… ManU & Old Trafford, Liverpool & Anfield, Real Madrid & Santiago Bernabeu, Barcelona & Camp Nou, Bayern Munchen & Allianz Arena, Bayer Leverkusen & BayArena, vai joku muu kohde Euroopassa… sinä valitset! Miten voit voittaa unelmamatkan?

KISASÄÄNNÖT

 1. Avaa XLBET tai NITRO pelitili Mummorulla -sivuston kautta. Voit avata molemmat ja tuplata mahikset! Saat samalla mahtavat avausbonarit!
 2. Pelaajien on talletettava ja panostettava 25€ mihin tahansa vedonlyöntitapahtumaan kampanjan aikana saadakseen 1 arvontalipun. Talleta ja lyö vetoa 100€ edestä = 4 arvontalippua kilpailuun. Voitot pidät tietenkin täysin normaalisti itselläsi.
 3. Palkinto: Matka kahdelle henkilölle valitsemasi suosikkijengin futiksen unelmapyhättöön Euroopassa. Palkinto sisältää lennot, hotellin, illallisen ja jalkapallo-ottelun.
 4. Kilpailuaika on 14.06. – 14.07.2024.
 5. Vain Mummorullan linkin kautta pelitilin avanneet vanhat ja uudet asiakkaat osallistuvat kisaan
 6. Voittaja/voittajat julkaistaan Grannywheel LIVE -lähetyksessä keskiviikkona 17. heinäkuuta 2024. Tarkasta ajankohdasta ilmoitamme Mummorullan -kanavilla myöhemmin.
 7. Matkan tarkka ajankohta lentoaikatauluineen varmistuu myöhemmin ja se keskustellaan suoraan voittajan/voittajien kanssa erikseen.
 8. Cashout -vetoja ei lasketa kampanjaan mukaan.
 9. Jos jotakin tarjouksen tai kampanjan ehtoa rikotaan, pidätämme oikeuden peruuttaa tai mitätöidä kaikki bonuksella tai talletuksella rahoitetut vedot ja voitot.
 10. Jos jotakin tarjouksen tai kampanjan sääntöja ja ehtoja rikotaan, pidätämme oikeuden hylätä pelaajan kampanjasta.
 11. Mummorulla, XLBET ja NITRO pidättävät oikeuden muuttaa, peruuttaa, perua tai hylätä minkä tahansa tarjouksen oman harkintansa mukaan.
 12. XLBET ja NITRO yleiset säännöt ja ehdot pätevät

AVAA XLBET

AVAA NITRO

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET