Huuhkajien virheet kostautuivat EM-karsinnassa, Tanska vei matsin 3-1

Home » Huuhkajien virheet kostautuivat EM-karsinnassa, Tanska vei matsin 3-1

Huuhkajien taistelu ja 1-1 tilanteeseen nousu ei riittänyt tänään EM-karsinta-avauksessa Parkenilla, kun kotijoukkue tuli väkisin voittoon ja rankaisi armottomasti suomalaispuolustuksen virheistä.

Hattutempun ottelussa mässäillyt Hojlund pisteli Tanskan 1-0 johtoon avauspuolikkaalla. Tanskalla oli muutama muukin loistopaikka, mutta jälleen huippumatsin torjunut Lukas Hradecky piti Huuhkajat mukana matsissa. Toisella puoliskolla Teemu Pukki vapautti Oliver Antmanin, joka viimeisteli todella laadukkaasti 1-1 tasoituksen.

Toisella puoliskolla Huuhkajilla oli hetkensä, mutta palloa ei saatu pömpeliin ja Tanska inski virheistä kovilla tehoilla. Erityisesti oikean laitapuolustuksen kanssa Huuhkajat tuntuu olevan jatkuvissa ongelmissa nopeampia vastustajia vastaan. Sekä 2-1 että 3-1 maalit syntyivät oikean laitapuolustuksen virheistä ja nukahduksista.

Tanska on lohkon selkeä ennakkosuosikki ja näytti myös tänään miksi näin on. Huuhkajien seuraava EM-karsintamatsi on sunnuntaina Pohjois-Irlantia vastaan vieraissa, Pohjois-Irlanti voitti tänään vieraissa San Marinon 2-0.

Vedonlyöntiin 100% 100€ asti / Kasinolle 100% 120€ asti
5.0

100% bonus 300€ asti + 50 IK

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com