Japanin voitolla lähti hampaat suusta, Brasilia & Serbia illan hevoset

Mummo iski eilisiin peleihin aika lailla Espanjan kautta ja eihän se hyvin mennyt. Ottelua täysin dominoinut Espanja iski toiselle puoliskolle löysäilyvaihteen päälle ja suorastaan halusi Japanin mukaan peliin sekä lopulta voittoon. 

Illan peleissä ratkotaan viimeiset TOP-16 paikat ja Mummon hevoset löytyvät akselilta Serbia-Brasilia. Voitolla melko saletisti jatkossa olevalle Serbialle tarjotaan yli 2,5 kerrointa ja vastassa oleva Sveitsi ei ole miltään osin vakuuttanut. Serbia näytti Kamerunia vastaan todella hyvältä, mutta romahti ottelun toisella puoliskolla totaalisesti. Vastaavaa romahdusta Sveitsiä vastaan on melko mahdotonta kuvitella. 

Toinen saman lohkon kamppailu on Kamerun vs. Brasilia. Nolla maalia päästänyt brassilauma tuskin päästää Kamerunia vyörymään yhtään mihinkään vaan kontrolloi ottelun tempoa hallitsemalla palloa ja rakentelemalla maltillisesti iskupaikkoja. Tässä kohtaa Brasilian noin 1,5 kerroin kelpaa varsin hyvin ja Mummo iskee sen tuplana muutaman muun pelikohteen kylkeen.

Ghana vs. Uruguay on kaikkien mahdollisuuksien matsi ja molemmilla on mahikset jatkoon. Ghanalla jatkopaikka on omissa käsissä, kun taas Uruguay tarvitsee voiton ja apuja myös Portugalin matsista. Tähän asti todella tehottoman Uruguayn on pakko saada palloa pömpeliin ja kun vastassa on railakasta palloa pelaava Ghana, on syytä lyödä overia. Ottelussa yli 2,5 maalia tarjoaa yli tuplat ja siihen isketään.

Tästä parhaat pelibonukset!

Muista myös Mummon NHL-matkakisa Kaliforniaan!

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET