Jättiyllätys: Trumpin ennustus toteutui – PGA taipui yhdistymään saudirahan kyllästämän LIV Golfin kanssa – osa pelaajista tehnyt jo satoja miljoonia

Home » Jättiyllätys: Trumpin ennustus toteutui – PGA taipui yhdistymään saudirahan kyllästämän LIV Golfin kanssa – osa pelaajista tehnyt jo satoja miljoonia

Saattaa joitakin hieman harmittaa, myös sitä suomalaista, joka Mummon tietojen mukaan kieltäytyi melko suuresta rahasta. PGA teki nimittäin kaikkien aikojen takinkäännön. Aiemmin pelaajia LIV Golfin kanssa toimimisesta totaalikieltoja jakanut lajin kattojärjestö on taipunut saudirahan edessä ja kertoi yhdistyvänsä LIV Golfin kanssa.

Valtaosa pelaajista kieltäytyi LIV Golfin kymmenien, jopa satojen miljoonien tarjouksista koska PGA ilmoitti, että veljeily saudien kanssa ei käy ja pelit PGA:n alaisissa kisoissa loppuvat siihen. Tiger Woods kieltäytyi lähes miljardin tarjouksesta ja Rory McIlroy noin puolesta miljardista, kun taas Phil Mickelson ja Dustin Johnson ottivat saudirahat ilosylin vastaan ja viisveisasivat PGA:n kielloista. Noh, kuinkas kävikään. Pojat saavat pitää rahansa ja pelaavatkin kohta PGA:n ja LIV Golfin yhteisiä kisoja. Eniten kenties nauraa Donald Trump, joka ennusti tämänkin naulan kantaan (kuva).

Näin se PGA:llakin oli hintansa. Nyt kaikki jeesustelijat joutuvat myös nöyrtymään mikäli ura ammattilaisgolfin ja entistä isompien rahojen parissa kiinnostaa. Etenkin Rory McIlroylla on ollut herne pahemman kerran nenässä saudien suhteen, noh, nyt saudit päättävät missä Rory voi pelata. Suomeksi sanottuna, saudit päättävät jatkossa myös golfmaailman asioista, halusit tai et. Golfin uutta super-yhteenliittymää johtaa nimittäin kaveri, joka vastaa saudien yli 620 miljardin sijoitusrahastosta.

100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0© Copyright 2023 Mummorulla.com