Jessus minkä tempun teki Pelicans – kolmen maalin takaa johtoon ja sekunnin päähän voitosta Tampereella!

Home » Jessus minkä tempun teki Pelicans – kolmen maalin takaa johtoon ja sekunnin päähän voitosta Tampereella!

Tappara veteli alkuun näytöstyyliin ja tälläsi joka paikasta sisään. Kolmesta maalipaikasta kahdeksan minuutin jälkeen 3-0 taululle ja pelin piti olla jo aika lailla ohi sekä mestaruuden hyvinkin pitkälle jo ratkennut… ainakin jos sosiaalista mediaa seurasi… mutta mutta, urheilu on joskus tarua ihmeellisempää. Kenties näyttävimmän ennustuksen ja jinxin teki vähemmän yllättäen Valavuori, totaalivihkoon mennyt twiitti alla.

Lahtelainen lihamukilätkäsakki ei osoittanut pienintäkään antautumisen merkkiä vaan jatkoi kylmänviileästi pelisuunnitelmaansa toteuttaen, ja se se toimi. Pelicans iski kaksi maalia putkeen ja tuli vain maalin päähän ensimmäisen erän päätteeksi. Toisessa erässä vieraat iskivät jälleen erän lopussa ja tällä kertaa tasoituksen lukemiin 3-3.

Pelicans oli jatkuvasti terävämpi etenkin erikoistilanteissa ja Tappara vaikutti melko hölmistyneeltä, jopa kömpelöltä. Pelicans ei ollut vielä sanonut viimeistä sanaansa vaan tälläsi Nokia Areenan taululle kolmannen erän alkuun 3-4. Lahtelaiskannattajat poislukien äänet hallissa olivat tyystin vaienneet, kotikatsomokin tuntui olevan jopa pienessä shokissa, miten helvetissä tässä näin kävi?

Mutta jälleen kerran Tappara taikoi ihmeen ja löi pelin tasoin vain sekunti ennen loppua. Lehterä kaivoi väkisin aloitusvoiton, kiekko päätyi päädyn kautta Kemiläiselle, joka toimitti kiekon kohti maalia… vähemmän yllättäen joku Savinainen siellä sitten ohjaili kiekon pömpeliin… Ottelun jatkoaika käynnistyy tuota pikaa.

VAIN MUMMOLTA - käteispalautus joka päivä!
5.0
100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com