Kaikki golfpallot vaihtoon – nykyiset lentävät liian pitkälle!

Home » Kaikki golfpallot vaihtoon – nykyiset lentävät liian pitkälle!

Johan pomppas! Golfin johtavat elimet ovat päättäneet, että maailman kaikki golfpallot pitää vaihtaa koska ne lentävät liian pitkälle. Moni harrastaja lienee asiasta täysin eri mieltä, kun usein ne eivät tunnu lentävän yhtään mihinkään tai jos lentävät, niin aivan väärään suuntaan.

Mutta näin se nyt on ja tämä ei ole mitään ennenaikaista aprillipilaa. Golfpallojen muutosta ajoivat golfin päätöselimet R&A ja USGA, joiden tulkinnan mukaan pallot lentävät yksinkertaisesti liian pitkälle johtuen sekä pelaaja- että välinekehityksestä. Ammattilaiset lyövät nykyisin draiviaan keskimäärin yli 270m päähän, parhaat jopa yli 300m. Vanhat pallot menevät kieltoon eli käyttökelvottomiksi ja uudet pallot lyhentävät lyöntien mittaa noin 15 metrillä.

Sääntömuutosta perusteltiin mm. ympäristökysymyksillä, koska golf-kentistä on jouduttu tekemään entistä laajempia kasvaneiden lyöntipituuksien johdosta. Sitä ei mainittu lyhennetäänkö ylipitkiksi kasvaneita kenttiä uusien pallojen myötä, nimittäin jos ei lyhennetä, usea pidennetty par-5 reikä muuttuu par-6 reiäksi ainakin kaikille harrastelijoille.

Sääntö koskee niin ammattilaisia kuin myös kaikki golfin harrastajia. Ammattilaisille uusien pallojen on tarkoitus tulla käyttöön vuonna 2028 ja kaikille muille vuonna 2030.

Osaatko veikata väärin 7 NHL-ottelua? Jos osaat, voitat 500 euroa! Tästä mukaan!

Mummon suosikki! Tuplaa ensitalletuksesi aina 100€ asti

5.0


150% aina 150€ asti
5.0

Uutuus! 100% non sticky bonus 300€ asti

5.0

Valonnopeat kotiutukset

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com