Keskuskauppakamarin pomo Juho Romakkaniemi: ”En ymmärrä miksi Selänteestä uutisoidaan – ikävintä jääkiekossa ovat iskut päähän”

Home » Keskuskauppakamarin pomo Juho Romakkaniemi: ”En ymmärrä miksi Selänteestä uutisoidaan – ikävintä jääkiekossa ovat iskut päähän”

Juho Romakkaniemi ihmettelee Twitterissä miksi Teemu Selänteestä uutisoidaan.

– Itse asioihin kantaa ottamatta, en aivan ymmärrä, miksi media tekee uutisia Teemu Selänteen Twitterissä esittämistä yhteiskunnallisista näkemyksistä, ihmettelee Romakkaniemi.

Romakkaniemellä on siis hankaluuksia ymmärtää miksi merkittävän suomalaisvaikuttajan mielipiteistä uutisoidaan. Romakkaniemellä on toki ollut näitä ymmärrysvaikeuksia aikaisemminkin. Kun Selänne totesi Donald Trumpin olleen Hillary Clintonia parempi vaihtoehto presidentiksi vuonna 2016, Romakkaniemi epäili Selänteen saaneen liikaa iskuja päähän. Romakkaniemen Twitteriä selatessa ei voi välttyä ajatukselta että Keskuskauppakamarin pomolla ja entisellä Kokoomus-vaikuttajalla on valtavia hankaluuksia argumentoida itse asiaa ja mies syyllistyy mieluummin hiekkalaatikkotasoisiin henkilökohtaisuuksiin.

Romakkaniemen jatkuviin tökeröihin kommentteihin on puuttunut moni merkittävä ja korkea-arvoinen suomalaisvaikuttaja, kuten Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin omalla esimerkillään näyttää. Twiitti alla.

Mummo yrittää tasapuolisuuden nimissä etsiä Romakkaniemen luisteluvideoita ja uutisoida myös niistä.

Non-sticky 100% Bonus jopa 500€ asti

+ 20 ilmaiskierrosta Razor Shark peliin!

5.0

100% bonus 300€ asti + 50 IK

5.0


© Copyright 2023 Mummorulla.com