KooKoo pisti Kärpät lomille – tilanne kahden erän jälkeen 0-5!!!

Home » KooKoo pisti Kärpät lomille – tilanne kahden erän jälkeen 0-5!!!

KooKoo jatkoi siitä mihin kotonaan jäi. Sitkeä kouvolalaisnippu tykitti täysin hengettömän Kärppä-lauman tylysti kesälomille. Tilanne kahden erän jälkeen on tyrmistyttävä 0-5 ja peli on ohi. Kärppien suoritus tuolla budjetilla ja kokoonpanolla on suorastaan surkuhupaisa, moni mummokin olisi valmentanut Ouluun raahatuilla palasilla paljon paremmin lopputuloksen. Oululaiset äänestivät jaloillaan ja lähtivät katsomosta pois kesken ottelun.

Kärppien surullinen suoritus henkilöityy päävalmentaja Lauri Marjamäkeen. Joukkue oli täysin valmentajansa näköinen, hengetön, arka ja vailla mitään tunnetta vaelteleva ”joukkue”. Kärpät muistuttaa Marjamäen Leijonia vuoden 2016 World Cupissa, loistava materiaali vailla mitään henkeä tai tunnetta. Tämän illan kotitappio on kenties häpeällisin Kärppä-tappio
koskaan.

Porissa nuhjattiin kojokojoa kaksi ensimmäistä erää ja maalipaikat olivat kortilla. TPS iski 1-0 johtomaalin kolmannen erän alkuun, mutta Ässät teki temput ja paineli lopussa 2-1 voittoo sekä kahdeksan parhaan joukkoon.

Vedonlyöntiin 100% 100€ asti / Kasinolle 100% 120€ asti
5.0

100% bonus 300€ asti + 50 IK

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com