Lahjakkaat kaksoset hylkäsivät yliopistokoriksen – takovat heti miljoonia ulkonäöllään, osa urheilijanaisista tyrmää toiminnan!

Home » Lahjakkaat kaksoset hylkäsivät yliopistokoriksen – takovat heti miljoonia ulkonäöllään, osa urheilijanaisista tyrmää toiminnan!

Cavinderin kaksoset, Haley & Hanna, laittoivat koristossut naulaan ennen viimeistä yliopistovuottaan ja hylkäsivät mahdollisen korisammattilaisuuden. Taloudellisessa mielessä ratkaisu on ollut nerokas, kaksoset tekivät jo ekaan vuoteen miljoonadiilit, joita ei ei olisi ollut luvassa koriksen kautta koskaan, ei vaikka ura olisi jatkunut kymmeniä vuosia.

Sen sijaan, että siskokset olisivat ehkä päätyneet pelaamaan korista ammatikseen muutaman tonnin kuukausipalkalla johonkin Euroopan perärööriin, nyt he istuvat NBA:n eturivin paikoilla ja tekevät jatkuvia uusia satojentuhansien taalojen yhteistyösopimuksia. Samalla daamit ovat lyöttäytyneet megatähti Jake Paulin kanssa kimppaan ja mm. show-painikeikkoja on luvassa.

Useammat entiset ja nykyiset naiskorisammattilaiset ovat tyrmänneet kaksosten uravalinnan ja sanovat sen polkevan naisten tasa-arvoista urheilua. Yksi mielensä pahoittaneista on entinen korisammattilainen, Tara Vanderveer.

– He tekevät ulkonäöstään brändin ja tämä vahingoittaa naisten asemaa urheilussa. He myyvät ulkonäköänsä, sopertaa Vanderveer.

Ilmeisesti Vanderveerin mielestä kukaan muu naisurheilija ei ole koskaan tienannut ulkonäkönsä ansiosta huomattavasti enemmän kuin moni muu. Mummo antaa ison peukun koriskaksosten toiminnalle, kyllä tämä nykyinen duuni pätkätyön Kotkan Pelikarhuissa voittaa.

100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0© Copyright 2023 Mummorulla.com