Liiga: Mummon vetolaput illan peleihin – Budsinon huima tarjous!

HIFK ja Jukurit ovat selkä seinää vasten illalla, Tapparalla on mahdollisuus siirtyä 3-1 johtoon ja ottaa ensimmäinen matsipallo kotiinsa. Mummo on analyysinsä tehnyt ja iskenyt betsit illan peleihin, näet ne alla olevalla koodilla.

Huima tarjous Budsinolta alla!

Budsino toivottaa uudet pelaajat mukaan messevällä 100€ avajaisbonuksella. Lisäksi saat heti 100 kolikkoa, joilla voit lunastaa ensimmäinen palkintosi ja pääsiäisbonuksena tippuu ilmaisia spinnejä kymmenille pelaajille joka päivä. Näet myös kaikki Mummon futisvedot illan matsiin alla olevilla koodeilla, voit ihan itse päättää hyppäätkö kelkkaan vai onko Mummo mielestäsi täysin kuutamolla?

Tässä ohjeet!

1. Avaa tästä tili ja lunasta bonuksesi
2. Mummon lätkävedot näet koodilla: gomrp kun syötät sen kohtaan ”varauskoodi”


BUDSINO

Budsinon ajattelutavassa erinomaisen ja henkilökohtaisen palvelukokemuksen tarjoaminen on keskiössä. Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle kokemuksen, jossa sinä olet kaiken keskipisteessä. Heti meille liityttyäsi pääset osalliseksi laadukkaasta sisällöstä, sulavista maksutapahtumista ja osallistumistasi aidosti arvostavasta kanta-asiakasohjelmasta. Budsinon kaikki voitot ovat verovapaita. Budsino on täysin lisensoitu ja säännelty, joten se on turvallinen peliympäristö kaikille pelaajille. Budsinon lisenssin on myöntänyt Maltan peliviranomainen, joka on maailman arvostetuimpia pelilisenssien myöntäjiä. Tämä tekee peliympäristöstä turvallisen.

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET