Liiga: Pelicansille sakot Kultamekko-Iidan kanssa porsastelusta – pelaajia hävettää seuran toiminta

Home » Liiga: Pelicansille sakot Kultamekko-Iidan kanssa porsastelusta – pelaajia hävettää seuran toiminta

Jääkiekon SM-Liiga on rankaissut Pelicansia sakkorangaistuksella koskien finaalien tapahtumia videotaululla. Pelicansin toimistolla joku valopää oli saanut idean palkata (antaa pari lippua) Kultamekko-Iida seuran kasvoksi ottelutapahtumaan Tapparaa vastaan. Tämä ei tietenkään vielä ideanikkarille riittänyt vaan Kultamekko-Iida piti laittaa istumaan mahdollisimman lähelle Tapparan maalivahtia, jota samainen Kultamekko-Iida syyttää seksuaalirikoksesta. Mummon hyvin luotettavien tietojen mukaan syytös on täysin tekaistu ja perätön. Samaista Kultamekko-Iidaa näytettiin vielä useaan otteeseen jäähallin videotaululla, jotta kenellekään ei olisi jäänyt tämä kaikin tavoin oksettava provosointiyritys epäselväksi.

Pelicansin toiminta oli kaikilta osin mauttomuuden huippu ja Pelicansin pelaajat ovat avoimesti kertoneet lähipiireilleen olevansa hyvin häpeissään seuran toiminnasta. Miten ihmeessä kyseinen idea on voinut mennä läpi aina itse finaalitapahtumaan asti, sitä on hyvin vaikea käsittää.

Myös Tapparan leirissä ollaan oltu todella ihmeissään lahtelaisten touhuista. Kultavalmentaja Tapolan finaalin jälkeinen haastis kertoo kaiken.

– Pelicansin joukkue oli reilu, pelaajat ja valmennus, organisaatiosta en sano vielä tässä kohtaa mitään, kommentoi Tapola.

Liigan päätös alla.

100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

100% 600€ asti ja 50 ilmaiskierrosta 

5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0

Liigan hallitus määräsi Lahden Pelicans Oy:lle sakkorangaistuksen

Liigan hallituksen näkemyksen mukaan Pelicansin toiminta tiistaina 25.4.2023 pelatussa Pelicans–Tappara-ottelussa rikkoi Liigan kilpailusääntöjä.

Kilpailusääntöjen kohdan 15. Videotaulu ja sen käyttö mukaan tapahtuma-areenan videotaululla näytettävää kuvaa ei saa käyttää provosoimaan esimerkiksi vastustajaa tai erotuomaria. Liigan hallituksen näkemyksen mukaan Pelicansin toiminta rikkoi tätä sääntöä: Pelicans on kyseisessä ottelussa provosoinut vastustajan pelaajaa videotaulua hyödyntämällä.

Tästä syystä Liigan hallitus on langettanut Lahden Pelicansille sakkorangaistuksen. Liigan linjan mukaisesti rangaistuksen yksityiskohtia ei käsitellä julkisesti.

Liigan kilpailusääntöjen kohta 15: Videotaulu ja sen käyttö:

Videotaululla on ottelun aikana ensisijaisesti esitettävä live-kuvaa. Videotaululla esitettävän mainonnan tai muun informaation on oltava hyvän maun mukaista. Liigalla on oikeus määrätä mikä tahansa videolla esitettävä materiaali poistettavaksi. Videotaulua tulee aktiivisesti käyttää myös ottelutunnelman kohottamiseen. Videotaululla näytettävää kuvaa ei saa käyttää provosoivaan käyttöön, esim. vastustajaa tai tuomaria kohtaan.

© Copyright 2023 Mummorulla.com