Maailman suosituin naispelaaja Caitlin Clark jätettiin kateuden vuoksi ulos USA:n olympiajoukkueesta

Voi naiset. Useiden lähteiden mukaan naiskoriksen ja koko urheilumaailman yksi suurimmista tähdistä, Caitlin Clark, ei mahdu USA:n olympiajoukkueeseen. Siis juuri se pelaaja, joka on vihdoin tuonut naisurheilulle järjettömän määrän näkyvyyttä, rahaa ja myynyt täysin yksin halleja täyteen.

Syiksi on yritetty sopertaa, että Clarkin valinta veisi huomiota liikaa muualle ja Clarkin peliminuutit jäisivät fanien mielestä liian pieniksi koska rosteri on niin kova. Ensin huudetaan rahan ja suosion perään, kun sitä vihdoin saadaan, jätetään kateuden takia yksi parhaista ja ylivoimaisesti eniten tienaava valitsematta olympialaisiin ettei vahingossakaan lajille eli naisille tulisi lisää huomiota ja rahaa.

Mikäli Clark jätetään ulos joukkueesta, kyseessä on yksi koko urheiluhistorian typerimmistä päätöksistä, joka johtuu vain ja ainoastaan kateudesta. Pelitaitojensa vuoksi Clarkin pitäisi mahtua joukkueeseen kerta kerrasta ja kaiken muun lisäksi Clark on tällä hetkellä yksi koko planeetan suosituimmista koripalloilijoista, kaikki miehet mukaan lukien! Clarkin avulla olympialaisten naiskoris olisi ollut yksi koko kisojen seuratuimpia lajeja, ilman Clarkia se ei kiinnosta juuri ketään.

Nainen on naiselle susi -väite pitää edelleen paikkansa.

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET