Messi johti Argentiinan näytöstyyliin MM-finaaliin!

Lionel Messi näytti mitä kapteeni tekee kun paikka on kaikista kovin ja panoksena on MM-finaalipaikka. Ottelun alussa pirteästi pelannut Kroatia hallitsi tilanteita ja sai pidettyä Messin lähes täysin ilman palloa.

Yhtäkkiä Argentiinan Alvarez karkasi läpiajoon ja vastaan tullut Kroatian maalivahti Livakovic törmäsi tai ei ehtinyt pois Alvarezin alta, tuomari puhalsi pallon rankkipilkulle. Pallon taakse asteli kukas muu kuin Messi ja tykitti kuulan täysin vastustamattomasti oikeaan yläkaleviin.

Hetki tästä ja Messin sekä muutaman muun upeasta vastahyökkäysestä Alvarez oli jälleen nokikkain Livakovicin kanssa. Pallo kimposi suoraan Alvarezin jalkaan, joka pääsi tuikkaamaan valkosinipaidat 2-0 johtoon.

Toisella puoliskolla Messi jatkoi näytöstään ja pyöritteli väsyneen oloisia kroatialaisia miten tahtoo. Loppunäytös nähtiin 69 minuutin kohdalla kun Messi hassutteli puolustuksen, murtautui päädystä läpi ja tarjoili Alvarezille avopaikan. Alvarez kiitti ja naulasi 3-0, game over ja Kroatia pronssimatsiin.

Argentiina kohtaa sunnuntain MM-finaalissa joko Ranskan tai Marokon.

Tästä parhaat pelibonukset!

Muista myös huima NHL-matkakisa Kaliforniaan!


Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET