MM-kisat: Leijonien kotikisoista tuli täysi pannukakku – tehoton joukkue ei pystynyt voittamaan kisoissa yhtään isoa jääkiekkomaata

Home » MM-kisat: Leijonien kotikisoista tuli täysi pannukakku – tehoton joukkue ei pystynyt voittamaan kisoissa yhtään isoa jääkiekkomaata

Se on siinä, Suomen kisat nimittäin. Kanada kylvetti Suomen luvuin 4-1 ja eteni MM-välieriin, jossa vastaan tulee sensaatiomaisesti Ruotsin kaatanut Latvia. Suomen taival kotikisoissa päättyi tylysti puolivälieriin eikä Leijonat kyennyt voittamaan yhtään isoa kiekkomaata koko kisoissa. Suomi voitti Saksan, Ranskan, Unkarin, Itävallan ja Tanskan. Turpaan tuli USA:lta, Ruotsilta ja Kanadalta. Kun saldo on tämä ei pidä puolivälieriä pidemmälle päästäkään, jos edes sinne. Edellisen kerran yhtä surkeasti on tainnut mennä vuonna 2005, jolloin ei myöskään onnistunut yhdenkään ison jääkiekkomaan kaataminen.

Leijona-laumaa vaivasi koko kisojen ajan tehottomuus, paikoista ei saatu sisään ja silloin ei pelejä voiteta. Ketjukoostumukset vaikuttivat monien mielestä vajavaisilta ja esimerkiksi supertähti Mikko Rantanen joutui räpeltämään aivan liian paljon jäljessä olevien ketjukaverien kanssa. Kanadaa vastaan tehtiin ketjuvaihdos viimeiseen erään, kun Rantanen sai rinnalleen Kakon, mutta muutos tuli Leijonien kannalta liian myöhään.

– Tultiin hyvin peliin ja oltiin niskan päällä. Tuli läpiajoja, ei vaan saatu mistään sisään. Kanada oli tänään maalipaikoissa tehokkaampi ja parempi joukkue meni jatkoon, totesi rehdisti päävalmentaja Jukka Jalonen.

Aina ei voi voittaa, tänä vuonna se ei ollut lähelläkään.

100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com