Mummo iskee Kroatian & Espanjan kautta jalkapallon MM-kisavetoihin

Torstaina ratkotaan neljä seuraavaa TOP-16 joukkoon etenevää maata ja otteluita pelataan neljä. Seuraavassa Mummon rullaukset matseihin.

Kroatia – Belgia 

Kroatian lähes kolmosen kerroin antaa ison syyn iskeä kiinni. Kroatia on ollut kauttaaltaan paljon vakuuttavampi kuin parhaat päivänsä nähnyt yliarvostettu pehmeä belgialaislauma. Myös Kroatia yli 1,5 maalia menee lapulle. 

Japani – Espanja 

Espanjan suorasta voitosta saa lähes 1,5 kertoimen, sen Mummo pelaa varmana lähes kaikille lapuille. Japanilla ei pitäisi olla Espanjaa vastaan mitään palaa ja Mummo veikkaakin Japanin kisojen päättyvän lohkovaiheeseen. 

Kanada – Marokko 

Marokolle riittää jatkopaikkaan jopa tappio, jos Kroatia hoitelee Belgian. Kanada taas on jo varmasti laulukuorossa. Mummo povaa melko railakasta peliä Kanadalta, jolla ei ole oikeastaan mitään hävittävää ja maalinälkää riittää varmasti. Tähän matsiin yli 2,5 maalia tarjoaa yli tuplat, siihen kiinni. 

Costa Rica – Saksa 

Saksa voittanee ottelun noin 3-0. Kertoimet ovat kuitenkin niin alhaalla ja Costa Rica on edelleen melko mysteeri, joten Mummo jättää tämän pelin kokonaan pelaamatta.

Tsekkaa tästä parhaat bonukset peleille!

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET