NBA-Ennakko: Riittääkö LeBron James kaatamaan hurjavireisen 76ersin?

Home » NBA-Ennakko: Riittääkö LeBron James kaatamaan hurjavireisen 76ersin?

Ennakko: Riittääkö LeBron James kaatamaan hurjavireisen 76ersin?

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nähdään todellinen supertähtien kohtaaminen kun Joel Embiidin ja James Hardenin luotsaama 76ers saapuu Los Angelesin kirkkaiden valojen alle ja kohtaa LeBron Jamesin Lakersin.

Philadelphia 76ers on kohdistanut katseensa kohti itäisen konferenssin kärkisijaa. Viimeisen kuukauden aikana joukkue on voittanut huimat 12 ottelua ja hävinnyt vain 4. Suurena syynä tähän on ollut Joel Embiidin 33.4 pistettä peliä kohden.
Scorauspaikkojen täytyy kuitenkin syntyä jostain ja James Harden johtaakin koko sarjaa 11.1 koriin johtaneella syötöllä.

Myös 76ersin puolustus on ollut kovalla tasolla ja he päästävät liigan neljänneksi vähiten pisteitä omiin. Tämä tulee tuottamaan varmasti Lakersille vaikeuksia sillä he ovat yksi vähiten tehokkaimmista joukkueista tällä hetkellä.

Kolmen kauden takainen mestari Los Angeles Lakers on sakannut tällä kaudella todella pahasti ja Lakers löytyykin sijalta 13. Joukkue on kärsinyt heidän tähtipelaajansa Anthony Davis loukkaantumisista sekä Russell Westbrookin heikentyneestä suoritustasosta.

Kenties mielenkiintoisin asia Lakersin peleissä on ollut LeBronin seuraaminen hänen yrittäessään rikkoa kaikkien aikojen pisteidentekijän Kareem Abdul-Jabbarin ennätystä. LeBron ei enää olekaan kuin 398 pistettä jäljessä ja hänen pistekeskiarvollansa ennätyksen rikkomiseen menee vain 14 peliä.

Ennätyksiä rikkovasta supermiehestä huolimatta Mummon liuskalle lähtee Philadelphia 76ers -3.5 pisteen tasoituksella kertoimella 1,98. Muistathan, että kertoimet elävät koko ajan, joten varmista omat kertoimesi pelatessasi.

Pelaa haluamasi vedot Nitrossa! Talleta vähintään 20 eur 15.1.-31.1.2023 välisenä aikana, niin saat arpalipukkeen, jolla voit voittaa Nitro Casinon 1500 euron palkintopotista osuuden!

© Copyright 2023 Mummorulla.com