NBA-jättisiirto: Kyrie Irving Dallasiin

Home » NBA-jättisiirto: Kyrie Irving Dallasiin

Non-sticky 100% Bonus jopa 500€ asti

5.0

100% bonus 300€ asti

5.0


Jättisiirto: Kyrie Irving Dallasiin

Useiden raporttien mukaan Brooklyn Nets ja Dallas Mavericks ovat sopineet siirrosta, jossa Kyrie Irving siirtyy Mavericksin riveihin. Brooklyniin puolestaan matkaa Spencer Dinwiddie, Dorian Finney-Smith, 2029 ensimmäisen kierroksen varausvuoro sekä kaksi toisen kierroksen varausvuoroa. Irvingin mukana Dallasiin siirtyy myös Markieff Morris.

Irving pyysi siirtoa pois Brooklynista vain muutama päivä sitten kun he eivät päässeet sopuun jatkosopimuksesta. Dallasin lisäksi muita huhuttuja kohteita olivat mm. Los Angeles Lakers ja Phoenix Suns.

Mavericks on yrittänyt etsiä kuumeisesti hyökkäyksellistä apua heidän supertähdelleen Luka Dončićille kun Jalen Brunsson hyppäsi kesällä New York Knicksin riveihin. Tällä siirrolla Dallasin takakentästä tuli kertalaakista koko sarjan pelätyin duo. Siirron myötä Mavericksin mestaruuskerroin laski noin puolella vedonlyöntisivustoilla.

Mielenkiintoista on myös seurata mitä Nets tekee Kevin Durantin kanssa, sillä hän pyysi siirtoa jo kesällä. Primensa loppupuolella oleva Durant haluaa varmasti joukkueeseen jossa mestaruuden voitto on mahdollista. Nähdäänkö Netsin osalta jo toinen iso liike ennen siirtoikkunan takarajaa? 

Mummo jää seuraamaan NBA:n tapahtumia silmä kovana.

© Copyright 2023 Mummorulla.com