Palkintona kaksi 5000€ arvoista luksusmatkaa The Montgomerie golf-paratiisiin Dubaihin

Tästä ei paljoa palkinto golfin ystäville parane. Mummorulla järjestää US Mastersin kunniaksi yksinoikeudella kisan Budsinon kanssa, jossa kaksi kisavoittajaa palkitaan 5000€ arvoisella unelmien luksusmatkalla golfin paratiisiin The Montgomerie klubin sviitteihin.

KISASÄÄNNÖT

1. Avaa Budsinon tili tästä
2. Veikkaa The Mastersin voittajaa Budsinon vedonlyönnissä
3. Saat veikata viittä (5kpl) eri voittajaa, minimipanos per veto on 5€.
4. Löydät voittajavedot kohdasta: kaikki urheilulajit, golf, miehet, US Masters 2024
5. Vain Mummorullan linkin kautta pelitilin avanneet osallistuvat kisaan
6. Voittajat julkaistaan Valavuori LIVE -lähetyksessä tiistaina 16. huhtikuuta. Mummorulla Golf Open matka The Montgomerieen tehdään tammikuussa 2025. Tarkka ajankohta lentoaikatauluineen varmistuu myöhemmin ja se ilmoitetaan suoraan voittajille erikseen.

Muutama vinkki vedonlyöntiin!

US Masters alkaa torstaina ja sinulla on aikaa lyödä vedot sisään aina lauantaihin asti, viimeinen kierros pelataan sunnuntaina. Jos oikein veikanneita on useita, kerroin ratkaisee, suurimmalla kertoimella oikein veikannut voittaa. Mikäli samalla suurimmalla kertoimella pelanneita on useampia, voittajat arvotaan.

Ennen torstaita ja kisan starttia kertoimet ovat kaikille aika lailla samat, piente liikehdintää voi olla. Kun käytössäsi on viisi vetoa, hyvä taktiikka on lyödä esimerkiksi kolme voittajavetoa ennen kisaa ja jättää kaksi vetoa kisapäivien ajalle ja seurata tilannetta. Nimittäin jos jätät kaikki vetosi lauantaille ja yksi pelaaja on ylivoimaisessa johdossa, et saa enää tarpeeksi suurta kerrointa, jolla voisit voittaa kisan.

The Montgomerie & palkinto

Montgomerie on golfaajan paratiisi. Viiden tähden luksushotellissa on 22 sviittiä, kuntosali, höyrysauna, kylmäallas, loisteliaat pukuhuoneet, fantastinen ravintola, kauneushoitola, spa, yksityinen uima-allasosasto ja pro shop. Golfkenttä on viimeisen päälle hiottu ja häikäisevän kaunis. Range sijaitsee hotellin takana ja käytössäsi on aina oma golfauto ja halutessasi myös kuljettaja.

Palkinto sisältää suorat lennot Helsinki-Dubai-Helsinki, kuljettajan lentokentältä hotelliin, neljän päivän majoituksen sviitissä, aamiaiset, kolme Mummorulla Golf Open kisakierrosta ja ilmaiset treenimahdollisuudet milloin tahansa.Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET