Poliisi uhkasi Kalle Rovanperää jättisakoilla peliyhtiön logon vuoksi

Home » Poliisi uhkasi Kalle Rovanperää jättisakoilla peliyhtiön logon vuoksi

Hellanlettas, tervetuloa monopolimaahan huippu-urheilu. Suomalaisen rahapelijärjestelmän, onneksi kohta menneen sellaisen, sairas toiminta nähtiin tällä kertaa Kalle Rovanperään kohdistuneena.

Rovanperä, kuten moni muukin kansainvälisesti menestynyt suomalainen kuuluu johonkin kansainvälisen peliyhtiön talliin. Sopimukset ovat merkittävä osa usean maailmaa kiertävän suomalaisen elinkeinoa ja näitä Suomen rahapelimonopoli on yrittänyt jo vuosia tuhota ja tuhonnutkin.

Rovanperän asussa ja muissakin kanavissa on ollut jo pitkään peliyhtiö Unibetin logo. Poliisihallitus päätti reagoida tähän vaaralliseen logoon ja ilmoitti logojen olevan Suomen arpajaislain vastaisia ja niistä saattaa seurata kymmenientuhansien, jopa miljoonien sakot. Samalla Poliisihallitus ei ole koskaan reagoinut millään lailla Suomessa pelanneiden kansainvälisten joukkueiden tai urheilijoiden peliyhtiölogoihin, joita ollaan nähty tuhansia kertoja niin livenä kuin vaikka Ylen lähetyksissä. Mutta Rovanperän asussa oleva logo, jonka joku voi nähdä vaikka Jyväskylän metsästä käsin, se on laiton. Tämä lienee se kuuluisa eri asia.

Rovanperä ajaa Jyväskylän MM-rallin tämä vaarallinen logo pois näkyvistä teipattuna, jotta kukaan ei varmasti kiinnitä siihen mitään huomiota..

VOITA MATKA KATSOMAAN MESSIÄ JA TAYLORIA MIAMIIN!

Mummorulla järjestää tällä viikolla kisan yhdessä Quick.betin kanssa, jonka voittaja pääsee kaverinsa kanssa Miamiin katsomaan Messiä ja Tayloria paalupaikoilta. Kisasäännöt julkaistaan tuota pikaa, Mummorullan kautta avattu Quick.betin tili pitää löytyä. Joten jos mielit katsomaan Messiä ja Tayloria unelmareissulle Miamiin, kannattaa tili avata jo nyt.

Talleta, pelaa ja voita matka Miamiin!

5.0


© Copyright 2023 Mummorulla.com