Selänne sivalsi uhittelevaa Arhinmäkeä: ”Pitäskö Paavo taas kantaa nukkumaan niin kuin aikanaan Sotšissa…”

Home » Selänne sivalsi uhittelevaa Arhinmäkeä: ”Pitäskö Paavo taas kantaa nukkumaan niin kuin aikanaan Sotšissa…”

Helsingin apulaispormestari Paavo Arhinmäki kehotti ihmisiä kaduille tekemään vastarintaa oikeistohallitukselle. Kyllä, luitte aivan oikein, näin todella tapahtui, Arhinmäen kehotus alla, jonka tuore kansanedustaja Tere Sammallahti jakoi Twitterissä. Teemu Selänne ei jäänyt katselemaan sivusta vaan sivalsi Arhinmäkeä melko tuntuvalla otteella.

Selänne twiittasi: ”Pitäskö Paavo taas kantaa nukkumaan niin kuin aikanaan Sotšissa…” (twiitti alla) Jääkiekkolegenda viittasi tällä Sotsin olympialaisten tapahtumiin, jolloin urheiluministerinä toiminut Arhinmäki oli ryypännyt itsensä niin huonoon kuntoon, että muutama Leijona-pelaaja joutui kantamaan Arhinmäen piiloon nukkumaan.

Arhinmäki vastasi Selänteelle ettei ”hänen kaltaisensa amatöörin kannata lähteä NHL-pelaajien matkaan, siinä taklataan ilmat pihalle”. Mummon melko varmojen lähteiden mukaan yksikään pelaajista ei taklannut Arhinmäkeä ja toistojen määrässä mitattuna NHL-pelaajat ovat kyllä melkoisia amatöörejä ryyppäämään Arhinmäkeen verrattuna. Ohessa myös kuvitteellinen kuva Arhinmäestä mellakoimassa.

VAIN MUMMOLTA - käteispalautus joka päivä!
5.0
100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

© Copyright 2023 Mummorulla.com