Susijengin superyllätys jäi pari minuuttia vajaaksi – Espanja kohti olympialaisia

Susijengi meinasi jälleen tehdä jotain täysin seinähullua ja voittaa hallitsevan Euroopan mestarin. Kerta toisensa takamatkalta peliin mukaan tullut Susijengi siirtyi viiden pisteen johtoon viimeisellä neljänneksellä, kun Miro Littlen johtama päätön kana -pallo sai Espanjan aivan sekaisin. Samaan aikaan Mikael Jantunen kaivoi kaikki irtopallot ja Andre Gustavson oli aivan liian liukas espanjalaisille.

Sasu Salinin ex-joukkuekaveri, Unicaja Malagan taistelija Alberto Diaz oli kuitenkin eri mieltä ottelun lopputuloksesta. Diaz iski kaksi kolkkia sisään ja vielä riisti pallon kertalleen. Seuraavat minuutit iskettiin kori korista ja molemmilla oli paikkansa. Loppua kohden Espanjan kolmostykit jäivät liian vapaaksi, mutta Grandison ja Madsen kuittasivat heti takaisin.

Espanjan miljoonamiesten rutiini oli viimeisillä minuuteilla liikaa ja Espanja iski itsensä kohti olympialaisia lukemin 81-74.

Jossittelu on jossittelua, mutta Lauri Markkasen kanssa Susijengi olisi voittanut tämän pelin ja olisi Bahama-voiton päässä Pariisin olympialaisista.

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET