Toni Kroos: ”Saksan maahanmuutto on lähtenyt täysin käsistä – tyttäreni on paremmassa turvassa Espanjassa kuin Saksassa”

Viimeisen ottelunsa pelannut jalkapallon supertähti, Toni Kroos, avasi sanaisen arkkunsa Euroopan, eritoten kotimaansa maahanmuuttopolitiikasta. Toisin kuin samaan asiaan kantaa ottanut Kylian Mbappe hyväili maahanmuuttoa ja suosi vasemmistoa, Kroos on oli asiasta täysin päinvastaista mieltä Lanz & Precht -podcastissa.

– Saksa on muuttunut hallitsemattoman maahanmuuton myötä, maa ei ole enää entisensä. Minulla on 7-vuotias tytär, haluanko päästää hänet Saksassa isossa kaupungissa ulos kun hän on teini-ikäinen? Luotan tässä kohtaa paljon enemmän Espanjan politiikkaan ja turvallisuuteen, vertaa Real Madridissa kaiken voittanut Kroos.

– Toivotimme ihmiset avoimin sylin tervetulleeksi, lopputulos ei ole ollut hyvä. Ajatus on hieno, tarvitsemme maahanmuuttoa, mutta valitettavasti lopputulos on kaikkea muuta. Maahanmuutto on ollut liian sinisilmäistä ja kontrolloimatonta, tulevia ongelmia ei osattu ennakoida. Jos emme pysty selkeästi näkemään ovatko tänne tulevat ihmiset hyviä vai pahoja, olemme ongelmissa kuten nyt on nähty.

Muista myös Mummorullan Superkisa – palkintona 6 supermatkaa Euroopan parhaisiin futiskohteisiin!

EM-futiksen kerroinkisassa jaossa 10.000€ palkintopotti
Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET