TPS-Jokerit junnumatsi lähti lapasesta: huora- ja homo-huudot raikuivat Turussa, kukaan vanhemmista ei puuttunut asiaan?

Home » TPS-Jokerit junnumatsi lähti lapasesta: huora- ja homo-huudot raikuivat Turussa, kukaan vanhemmista ei puuttunut asiaan?

Jääkiekon 16-vuotiaiden SM-sarjamatsi TPS-Jokerit lähti totaalisesti lapasesta katsomossa. Turun Impivaarassa pelatun ottelun katsomossa raikuivat huora- ja homohuudot läpi ottelun, kertoo Iltasanomat.

Mummorulla sai yhteydenoton erään katsomossa törkeyksiä huudelleen ”fanin” vanhemmalta, joka tuomitsi teinien törkeydet kovin sanoin ja kertoi kotona jaetuista kovista sanktioista. Sama vanhempi ihmetteli muutamaa asiaa, syystäkin.

Miten kukaan katsomossa olleista vanhemmista ei puuttunut toimintaan miltään osin? Miten tuomarit tai kukaan ottelun virallisista TPS-toimijoista ei tehnyt mitään? Miten Jokereiden joukkueenjohtajana toimiva Iltasanomien toimittaja Vili Pesu ei tehnyt asialle mitään vaan päätti ainoastaan antaa mukavan juttuvinkin työnantajalleen? Pesu on merkattu ottelun viralliseen pöytäkirjaan, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.

Mummon kolumnisti Aleksi Valavuori on myös täysin ymmyrkäisenä tapahtumista, miten ihmeessä kukaan ei puuttunut teinien toimintaan?

– TPS on jälleen kerran osoittanut olevansa totaalikassalla, se ei tässä nyt yllätä. Mutta oma huomioni kiinnittyy myös Jokereiden joukkueenjohtajan ja Iltasanomien väliseen suhteeseen. Jos sä olet joukkueenjohtaja ja sun pelaajille huudellaan tuollaisia törkeyksiä, sä otat pelaajat pois jäältä, selvität tilanteen etkä soita toimittajakaverilles et hei meille huudellaan, tee juttu. Sama koskee tietenkin hallilla katsomossa olleita vanhempia, miten kukaan teistä ei tehnyt mitään?

Vedonlyöntiin 100% 100€ asti / Kasinolle 100% 120€ asti
5.0

100% bonus 300€ asti

5.0

© Copyright 2023 Mummorulla.com