Ultimate Champions -futispelissä pelaajaostojen aika

Home » Ultimate Champions -futispelissä pelaajaostojen aika


Pitkään ja hartaasti valmisteltu Ultimate Champions -peli on auennut jo tovi sitten ja Suomen sekä Veikkausliigan osalta se on ollut auki jo yli kuukauden. Kyseessä on maailmalla jatkuvasti suosiotaan nostava manageripeli, jossa vain sinä päätät keitä pelaajia joukkueeseesi haluat, kenet haluat treidata ja millä kokoonpanolla operoit pelaajiesi arvoa yhä suuremmaksi. Sinä ja vain sinä olet pelaajiesi ja joukkueesi manageri! Ja mikä parasta, voit tehdä pelaajakorteillasi todella paljon rahaa.

Veikkausliigan ollessa tauolla onkin loistava hetki tehdä sijoituksia nouseviin pelaajiin sekä myydä joitain heikommin esiintyneitä pelaajia pois. Tässä Mummon tiimin näkemykset pelaajista, joihin kannattaa satsata.

– Urho Nissilä
– Joona Veteli
– Johannes Kreidl
– Ibrahim Cisse
– Bojan Radulovic

Ultimate Champions tarjoaa sinulle merkittävän mahdollisuuden sijoittaa pelaajakortteihin ja nostaa omistustesi arvoa. Muutaman euron maksaneen kortin arvo voi lyhyessäkin ajassa nousta jopa tuhansiin euroihin. Maailman kalleimmat NFT-kortit ovat miljoonien arvoisia keräilyharvinaisuuksia.

Tästä mukaan!

© Copyright 2023 Mummorulla.com