Ultimate Champions -peli aukeaa huomenna – Palkintona 1kpl Real Madrid -matsilippuja kaikkien pelaajien kesken!

Home » Ultimate Champions -peli aukeaa huomenna – Palkintona 1kpl Real Madrid -matsilippuja kaikkien pelaajien kesken!

Nyt sitä saa! Pitkään ja hartaasti valmisteltu Ultimate Champions -peli on auennut ja Suomen sekä Veikkausliigan osalta se aukeaa huomenna klo 14. Kyseessä on maailmalla jatkuvasti suosiotaan nostava fantasypeli, jossa vain sinä päätät keitä pelaajia joukkueeseesi haluat, kenet haluat treidata ja millä kokoonpanolla operoit pelaajiesi arvoa yhä suuremmaksi. Sinä ja vain sinä olet pelaajiesi ja joukkueesi manageri! Ja mikä parasta, voit tehdä pelaajakorteillasi todella paljon rahaa.

Ultimate Champions tarjoaa sinulle merkittävän mahdollisuuden sijoittaa pelaajakortteihin ja nostaa omistustesi arvoa. Muutaman euron maksaneen kortin arvo voi lyhyessäkin ajassa nousta jopa tuhansiin euroihin. Maailman kalleimmat NFT-kortit ovat miljoonien arvoisia keräilyharvinaisuuksia.

Huomenna torstaina klo 14 julkaistaan Veikkausliiga-historian ensimmäiset pelaajakortit, joiden oletetaan menevän kaupaksi minuuteissa. Muista olla hereillä! Jos korttikauppa ei kiinnosta, voit pelata pelejä myös täysin ilmaiseksi. Tarjolla on jatkuvia palkintoja ja voit myös yhdessä kavereidesi kanssa perustaa oman sarjan ja kilpailla siinä toisianne vastaan.

Mummorulla jakaa yhden kappaleen Real Madridin -kotimatsilippuja kaikkien pelaajien kesken. Ai miten pääset mukaan? No avaamalla ilmaisen Ultimate Champions -tilin tästä ja osallistumalla mihin tahansa peliin. Kisa on käynnissä sunnuntaihin asti ja julkaisemme Real Madrid -matsilipun voittajan maanantaina. Voittaja lähtee Real Madridin kotipeliin heti ensi syksynä, kun La Ligan otteluohjelmasta on saatu varmistus.

Ultimate Championsin laji- ja liiga-valikoima kasvaa koko ajan, tervetuloa mukaan peleille!

100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

100% 600€ asti ja 50 ilmaiskierrosta 

5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0

© Copyright 2023 Mummorulla.com