Valavuori: ”Häpeällinen tapahtumaketju – viimeisin suomalainen painin olympiavoittaja, Jouko Salomäki, jätettiin ilman urheilijaeläkettä”

Home » Valavuori: ”Häpeällinen tapahtumaketju – viimeisin suomalainen painin olympiavoittaja, Jouko Salomäki, jätettiin ilman urheilijaeläkettä”

Miten tämä voi olla edes mahdollista? Jouko Salomäki, viimeisin suomalainen painin olympiavoittaja sai eilen päätöspaperin urheilijaeläkkeestä, päätöslapussa komeili summana 0 euroa. Siis jumalauta, ei latiakaan urheilijalle, joka on monin tavoin suomalaisen yksilöurheilun ruumiillistuma, olympiavoittaja, maailmanmestari ja vino pino muita arvokisamitaleja lajissa, joka huokuu suomalaisuutta ja suomalaisen urheiluidentiteetin syvintä olemusta.

Jouko Salomäki, 60, on tällä hetkellä kuntoutustuella sairautensa vuoksi. Jos me emme näitä sankareitamme edes eläkkeen verran arvosta, keitä me sitten arvostamme? Suomesta jaetaan jatkuvasti miljardeja ties minne kehitysmaihin ilman mitään tuloksia, tästä samasta pitkälti urheilun ja urheilijoiden kerryttämästä apuraha- ja tukipotista survotaan miljoonia ties mille liitoille ja poliitikoiden toinen toisilleen luomilleen järjestöille ja samaan aikaan omalle kansallissankarillemme ei myönnetä urheilijaeläkettä, oikeasti?

Laittakaas tämä Salomäen täysimääräinen urheilijaeläke-paperi nyt kuntoon siellä liittojen lämpimissä ofiiseissa ja lopettakaa tämä häpeällinen näytös. Nimittäin juuri te saatte tehdä työksenne urheilua, matkustaa ja rällätä ympäri maailmaa näiden salomäkien ja muiden kansallissankariemme ansiosta. Juuri heidän työntekonsa vuoksi teillä on työpaikat.

Jouko Salomäen omasta päivityksestä kuva alla.

100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

100% 600€ asti ja 50 ilmaiskierrosta 

5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com