Valavuori: Harkimon Team Jokerit Oy:n konkurssi jätti monta kysymystä auki – kenelle uuden Jokerit-tiimin rahat päätyivät? Mitä tekee Jääkiekkoliitto?

Home » Valavuori: Harkimon Team Jokerit Oy:n konkurssi jätti monta kysymystä auki – kenelle uuden Jokerit-tiimin rahat päätyivät? Mitä tekee Jääkiekkoliitto?

Joel Harkimo ilmoitti eilen hakeneensa Team Jokerit Oy:tä konkurssiin ja olevansa pahoillaan tilanteesta (twiitti alla). Tilanne on kuulemma kovin raskas. Ymmärrän Jollea osin, osin en yhtään. Jolle on kasvanut Jokereihin, tunneside on valtava, Jokerit on jättimäinen osa hänen lapsuuttaan, nuoruuttaan ja aikuisuuttaan, kiitos Jollen isän Hjalliksen. No nyt kiitos saman isän joutui Jolle täysin tekemättömään paikkaan, jokaiselle kun piti olla alusta lähtien täysin selvää ettei venäläistaustaisella vanhalla Jokerit-rahalla voi olla minkäänlaista sidettä uuteen Jokerit-tulemiseen. Tältä osin en ymmärrä Jollea yhtään, miten ihmeessä hän ei itse nähnyt tätä esteellisyyttä ja jos ei nähnyt, miten ihmeessä kukaan lähipiiristä ei tätä nähnyt ja pannut tälle täysin järjenvastaiselle leikille loppua? Leikille, jonka johdosta muuten Teemu Selänteen keräämä liikemiesporukka putosi Jokerit-leikistä pois. Ilman tätä leikkiä Jokerit olisi erittäin vakavaraisen ja luotettavan omistajaportaan johtama ja pelaisi Liigaa vuoden päästä, nyt siihenkin tuli vähintään kahden vuoden viive.

Ja sitten niihin kysymyksiin, joita jää auki todella monta, kenties jopa niin monta että varsinainen perkuu on vasta tulossa ja Jääkiekkoliittokin joutuu vielä uudestaan pohtimaan tulivatko hekin täysin vedätetyksi.

VAIN MUMMOLTA - käteispalautus joka päivä!
5.0

Kysymys numero 1.

Miten sama mies, Hjallis, pystyi edelleen vetelemään taustanaruista ja upottamaan saman seuran jo toistamiseen? Miten tämän annettiin tapahtua? Jos joku väittää muuta, puhuu ihan täyttä paskaa.

Kysymys numero 2.

Miten Jokerien nykyinen pääomistaja voi olla Mikko Saarni? Siis sama kaveri, joka on toiminut Harkimoiden oikeana kätenä viime syksystä lähtien ja oli mukana ostamassa Jokerien liiketoimintaa Jari Kurrilta. Nyt sama kaveri omistaakin mystisesti 60% uudesta Jokerit Helsinki Oy:stä. Puhtaalta pöydältä mennään, niinkö? Mitään kätyreitä ei ole näkyvissä, eihän vaan näin voisi mitenkään olla Jääkiekkoliitto?

Kysymyspatteri numero 3.

Kuka maksoi yli puoli miljoonaa Jari Kurrille Jokerit-oikeuksista? Kuka lupasi ottaa 14 työntekijää palkkarullalleen? Kuka maksoi tämän vuoden Jokerit-junioreiden maksut?


Kysymys numero 4.

Mikä vastuu tästä sekoilusta lankeaa lopulta Jokerit ry:lle? Ainakin toistaiseksi tilanne on nimittäin se, että ilman Jokerit ry:n sekoiluja mitään tälläistä soppaa ei olisi koskaan päässyt syntymään. Kim Borgströmin johtama Jokerit ry tuli ulos ja kertoi heillä olevan Selänteen ryhmittymää parempi vaihtoehto Jokerit-omistajaksi, joka paljastui lopulta täydelliseksi vedätykseksi. Heillä ei ollut yhtään mitään, ainoastaan Jollen vetämän pumpun harhaisia lupauksia ja äkkiä kerättyjä nimiä, joilla ei ollut itselläkään mitään tietoa vielä yhtään mistään.

Kysymys numero 5.

Miksi Jolle kertoi ettei hän ole tekemisissä tai keulakuvana uudessa Jokerit-tulemisessa vaikka nyt on paljastunut, että juuri näin oli? Kuka sai Jollen painostettua puhumaan ihan täyttä paskaa vai oliko tämä tosiaan Jollen oma tahto?

Kysymys numero 6.

Kun yritys tekee liiketoimintakaupan pitää yrityksellä olla jonkinlaista liiketoimintaa edes jonkin aikaa. Nythän Team Jokerit Oy:lle ei ehtinyt syntyä minkäänlaista varsinaista liiketoimintaa ja pesänselvittäjä joutunee pohtimaan myyjälle sittenkin kaatuvia vastuita uudelleen.

Kysymys numero 7.

Jos tämä nyt kerrottu tarina pitää täysin paikkansa (jota vahvasti epäilen), on Harkimoiden pumppu ottanut tässä kuokkaansa yli miljoona euroa. Jos siis rahaa ei ole heidän suuntaansa liikuteltu miltään osin tältä uudelta Jokerit-jengiltä, jonka pääomistajana on Harkimoiden oikeana kätenä neuvotteluissa toiminut Mikko Saarni.

© Copyright 2023 Mummorulla.com