Valavuori: ”HIFK palasi juurilleen – No Name Heinäkenkä Möttöset korvattiin meganimillä, HIFK on vihdoin suuri mestarikandidaatti”

Home » Valavuori: ”HIFK palasi juurilleen – No Name Heinäkenkä Möttöset korvattiin meganimillä, HIFK on vihdoin suuri mestarikandidaatti”

Vihdoin, vihdoin HIFK teki sen, jota moni on tässä odottanut. HIFK löi huolella taatelia pöytään ja signasi kerralla markkinan kiinnostavimmat vonkaleet Stadiin. HIFK iski tänään tiskiin nimet Jori Lehterä, Sami Lepistö, Aron Kiviharju, Joni Ikonen, Tony Sund ja Tomi Karhunen. Kaksi ensimmäistä on SM-liigatason megavonkaleita, kolmas on kaikkien haluama tulevaisuuden timantti. Kolme jälkimmäistä istuvat myös HIFK:n uuteen tulemiseen mainiosti, HIFK palautti uskottavuutensa kerralla ja komeasti.

Toisin kuin useissa medioissa on annettu ymmärtää, HIFK ei ole päässyt viime vuosina operoimaan Kärppien ja Tapparan kaltaisilla pelaajabudjeteilla, johto on pitänyt nyörit stadilaisittain todella tiukalla. Tulevalle kaudelle HIFK:n kirstunvartijat ovat selkeästi vapauttaneet enemmän taatelia GM Tobias Salmelaisen ja päävalmentaja Ville Peltosen käyttöön, siitä ensimmäinen tulos nähtiin tänään. Nyt ensimmäistä kertaa Salmelainen ja Peltonen saavat koota juuri sellaisen joukkueen kuin haluavat ilman muille annettua merkittävää taloudellista kilpailuetua. Ja tottakai tämä tarkoittaa myös samalla sitä, että vain finaalipaikka / mestaruus kelpaa. Tulosta on pakko tulla, pronssimatsi maistuu Stadissa samalle kuin alle viiden maalin tappio Lappeenrannassa.

Yksi asia on varmaa. Stadissa ei enää heinäkengät määräile, ei jäällä eikä pukukopissa.
Video Lehterän julkaisusta alla.


100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0

© Copyright 2023 Mummorulla.com