Valavuori: ”Iisalon & Tuovin menestys Euroopan huippukentillä on mykistävää, molemmat suomalaisvalmentajat huippusarjojen finaaleissa”

Kaksi suomalaisvalmentajaa on yhden maailman suurimman lajin absoluuttisella Euroopan huipulla, Tuomas Iisalo ja Lassi Tuovi. Kyseessä on mykistävä suoritus, kaksi kärpäsen paskan kokoisen maan koutsia ovat raivanneet tiensä koripallomaailman huipulle maasta, jossa koripallo ei todellakaan kuulu suurimpiin lajeihin.

Tuomas Iisalo on valmentanut Paris Basketballin Eurosarjan mestaruuteen ja nyt Ranskan finaaleihin, Iisalon viimeiset vuodet ovat olleet täynnä aivan posketonta menestystä, Iisalo on tällä hetkellä yksi koko koripallomaailman arvostetuimpia valmentajia, jonka nimi on tiedossa myös NBA:ssa asti. Filosofinen ja ihmislähtöinen Tuomas Iisalo on tällä hetkellä Suomen johtava valmentaja kaikki lajit mukaan lukien, miehen ajatuksiin kannattaa todella perehtyä, olit sitten millä alalla tahansa. Iisalo on myös yksi Euroopan halutuimmista valmennusluennoitsijoista, kaiken tästä kertoo serbilegenda Dusan Ivkovicin klinikalla oleva luento kesäkuussa. Dusan Ivkovic on kautta aikojen arvostetuin eurooppalaiskoutsi.

Samalla Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi on tiimeineen johdattanut Virtus Bolognan Italian finaaleihin, sen lisäksi että joukkue pelasi aivan erinomaisen Euroliiga-kauden.

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET