Valavuori: ”Jos Argentiina voittaa aloitan selibaatin”

Mummorullan kolumnisti Aleksi Valavuori iskee kovilla ennen MM-finaalia, tai löysillä, miten sen nyt ottaa. Intohimoiseksi Argentiina-faniksi tunnustautuva Valavuori kertoo aloittavansa selibaatin, jos Argentiina voittaa MM-finaalin.

Mummon haastattelema Valavuori kommentoi mahdollista selibaattiaan seuraavasti.

– Minulla on tässä jo tovin aikaa ollut naisten kanssa seitsemän tunnin sääntö, eli maksimissaan seitsemän tuntia viikossa mutta ei missään nimessä saman päivän aikana. Johtuen MM-kisojen rankasta peliaikataulusta tuo viikottainen seitsemän tuntiakin on jäänyt pahasti vajaaksi, tässä ollaan liikuttu ihan muutamissa minuuteissa per viikko. Joten ei se minulta pois ole, jos aloitan selibaatin.

Mummoa askarruttaa minkä kokoisesta, siis selibaatista, tässä kohtaa puhutaan? Onko kyseessä pidempi selibaatti kuin vuoden parhaan tv-esiintyjän Venla-patsaasta alkanut selibaatti, joka Mummon tietojen mukaan kesti vain muutamia tunteja.

– No sen voin kyllä luvata, että tämä selibaatti kestää kauemmin kuin se noin nelituntinen Venla-selibaatti, se meni kovasta yrityksestä huolimatta heti ihan päin vi**ua. Kyllä tässä jo useista päivistä puhutaan, uskaltaisin luvata ainakin viikon selibaatin!

Mummo kysyi vielä lopuksi finaaliveikkausta lähes aina vedoissaan osuvalta Valavuorelta.

– Argentiina voittaa 2-1. Messi painaa yhden pilkulta ja syöttää toisen. Ranskalaiset itkevät viikon putkeen ja se on niille ihan oikein, typerä kansa.

VOITA unelmien NHL-matka Kaliforniaan!

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET