Valavuori LIVE ilmestyy jatkossa useilla kanavilla – Mummo signaa uusia tekijöitä jengiinsä!

Home » Valavuori LIVE ilmestyy jatkossa useilla kanavilla – Mummo signaa uusia tekijöitä jengiinsä!

Viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi kasvanut, 422 jaksoa ilmestynyt Valavuori LIVE -talk show jatkaa nousuaan uusien kanavien sekä alustojen myötä. LIVE ilmestyy jatkossakin Twitch-kanavalla ja tallenne jää myös sinne katsottavaksi. Valavuori LIVE -shown löydät jatkossa kokonaisuudessaan myös Spotifysta Mummorulla-kanavalta, lisäksi jakson kohokohdat löytyvät Mummorullan Youtube-kanavalta, Mummorullan Instagramista sekä kohta avattavalta Mummorullan TikTok-kanavalta.

Mummorulla signaa uusia tekijöitä jengiinsä

Mummorulla etsii jatkuvasti uusia sisällöntuottajia jengiinsä etenkin Spotify-kanavan sekä Twitch-kanavan pariin. Parhaillaan haemme seuraavia osaajia.

– Striimaajia
– Podcastaajia
– TikTokkaajia
– Urheilu-uutisten tekijöitä ja sisällöntuottajia

Oletko kenties etsimämme NHL-guru tai Valioliigan asiantuntija? Yhtä hyvin kovin osaamisalueesi voi löytyä viihteen parista tai mistä vaan, joka puhuttaa ihmisiä. Mummon jatkuvasti kasvavien kanavien kautta osaamisesi pääsee taatusti framille ja baana on auki.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos joku värähti ja tuntuu että juuri sinulla tai teillä olisi annettavaa Mummon kasvavaan jengiin. Voit olla jo nimeä skenessä tehnyt kokeneempi varsa tai vasta uraasi aloitteleva young gun.

Yrityskumppanuudet

Mikäli yritystäsi kiinnostaa kumppanuus satojatuhansia suomalaisia joka kuukausi tavoittavien ja puhuttavien Mummorullan & Valavuori LIVE -kanavien kanssa, voit olla meihin yhteydessä koska tahansa ja isketään teille loistava paketti pukinkonttiin.

Hakemukset ja kyselyt osoitteeseen info at mummorulla.com

© Copyright 2023 Mummorulla.com