Valavuori: ”Olen vilpittömästi onnellinen menestyksestäsi, Sanna Marin”

Home » Valavuori: ”Olen vilpittömästi onnellinen menestyksestäsi, Sanna Marin”

Monia tuntuu vituttavan tämä Sanna Marinin uusi ura ja elämäntapa, huomattavasti useampia kuin aiempi Sanna, joka oli fuulattujen mukaan maanläheisempi. Itseäni ei vituta Sannan menestys yhtään, päinvastoin. Tykkään suuresti kun ihmiset menestyvät, Sannakin. Se on upeaa.

Mutta toki se, että menestymiseen vaadittiin valtavalla kompetenssivajeella ryyditetty pääministeriys, holtiton velanotto, miljardivelat kansalaisten maksettavaksi ja äänestäjien pettäminen, siitä en tietenkään tykkää, mutta en minä tästäkään enää Sannaa syytä, Sanna kun ei ole enää pääministeri, ei edes kansanedustaja vaikka toki niin äänestäjilleen lupasi.

Tätä Sannan selkeää suuntausta yritin moneen kertaan tuoda esille, kun Sannaa ihailtiin kuin jotain vapahtajaa, jopa toimittajien toimesta, hän kun oli kuulemma meidän suomalaisten asialla. Ei ollut. Sanna oli alusta alkaen vain ja ainoastaan omalla asiallaan, rakentamassa omia unelmiaan suomalaisten kustannuksella. Aivan liian moni uskoo asiat vasta kun ne kolahtavat omien silmien eteen, sama sinisilmäisyys pätee mm. suomalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan. Ja tähän halpaan meni aika moni, sadattuhannet suomalaiset. Te äänestäjät, joita voi myös ihan hyvällä syyllä kutsua tässä kohtaa hyödyllisiksi idiooteitksi, teille kuulu suuri kunnia ja Sannalle kuuluu jättimäiset onnittelut yhdestä kaikkien aikojen parhaasta puhalluksesta, se oli suorastaan nerokas, nauti joka hetkestä kun vihdoin saat selkeästi elää juuri sitä elämää suurissa valoissa ja glamourin keskellä, josta suuresti nautit! Kukapa ei nauttisi.

Seurajaani, Saija Teppala, kommentoi tilannetta erinomaisesti: ”Itsekin seuraan ihan mielelläni hänen edesottamuksiaan nyt, kun ei ole enää pääministerimme. Kaikkien aikojen (tai aikojen, jotka mä muistan) huonoin pääministeri, mut kaikkien aikojen paras instagram-poliitikko.” Tätä ei voisi paremmin sanoa.

Olen aina pyrkinyt arvostelemaan lähinnä Sannan politiikkaa, nyt kun se vaihe on Suomessa ohi, ei arvosteltavaakaan paljoa ole enää jäljellä. Toki, ainakin kerran arvostelin voimakkaasti myös Sannan ymmärrystä julkisuudesta, kuva alla. Ja voin jo tässä kohtaa kertoa, että se julkisuus tai yksityiselämän uutisointi ei tule jatkossa ainakaan vähenemään, niin kirkkaissa valoissa nyt painellaan.

Kenties moni äänestäjä miettii jatkossa tarkemmin ketä äänestää ja mistä syistä. Toki, jos uudenlainen cooleus, sukupuoli ja kivat IG-kuvat ovat jatkossakin äänestäjien ykkösprioriteetteja, niin olkoot niin. Mutta älkää enää Sannaa haukkuko, se osoittaa vaan turhaa katkeruutta eikä siitä ole mitään hyötyä yhtään kenellekään. Get over it. Mutta onko tämä se suunta, jonka haluamme jatkossa yhä suuremmin politiikassa nähdä? Siis se, että teitä äänestäjiä käytetään poliittikojen portaina henkilöbrändin luomisessa, jonka itseistarkoitus on jo kovin kaukana politiikasta ja yhteisten asioiden hoidosta.

Lopulta Sannakin on vain ihminen, joka tähtäsi kohti unelmiaan, härskisti, mutta jotka hän saavutti. Ja myönsitte tai ette, etenkin nykyisin Sanna Marin luo varsin positiivista Suomi-kuvaa maailmalla, johon olennaisena osana liittyy myös sukupuoli. Maailmalla nimittäin tasa-arvo ei ole vielä siellä päinkään, jota se Suomessa ihan faktisesti jo on. Vihdoin myös tytöille ja naisille on kaikki ovet auki, etenkin Suomesta ponnistettaessa. Meille miehille ovet ovat olleet aina sepposen selällään koko historian ajan ja vihdoin myös naisilla on merkittävä määrä valtaa, paikoin jopa paljon suurempaa kuin meillä miehillä. Ja se on varsin hyvä asia! Don’t hate the player, hate the game.

Bonuspaketti jopa 800€ asti + 300 IK

5.0

5 tähden pikakasino vedonlyönnillä! 

5.0

Mummiksen suosikki: bonuksia 550€ asti + 50 IK

5.0© Copyright 2023 Mummorulla.com