Valavuori: Real Madrid näytti miten hankitaan loppuelämän fani muutamassa minuutissa – palvelu oli uskomatonta, Madridissa lapsi oli kuninkaallinen!

Madridin reissu ja pojan palkintomatka on nyt takana, istumme junassa kohti Malagaa ja molemmilla on kestohymy päällä Real Madridin 2-3 tappiosta huolimatta, niin upea oli kokemus. Tähän väliin täytyy muuten kehua Espanjan junayhteyksiä, luotijuna Malagasta Madridiin 2,5h, annan hyvin vahvan suosituksen!

Pieni alustus tähän, jos sopii ja sopiihan se, minähän tämän kirjoitan. Minulla ei ole oikein koskaan ollut sellaista ihan selvää yhtä ulkomaista suosikkiseuraa, ei oikeastaan missään lajissa. Futiksessa Alex Fergusonin johtama ManU sytytti aikoinaan kovaa kuten myös tottakai Litmasen Ajax. Messin Barca oli uskomaton ja myönnän, olen aina ollut enemmän Messin kuin Cristiano Ronaldon miehiä. Real Madridin tarjoileman kokemuksen jälkeen täytyy todeta, että tunneside näin hyvän palvelun jälkeen on todella vahva. Etenkin se miten Real Madrid kohtasi lapsen, otti haltuun, löi jäsenkorttia ja fanikamaa pöytään muutamissa minuuteissa, se oli uskomatonta nähdä vierestä. Toki tässä kohtaa pysyvän siteen luomista helpotti ehkä hieman se, että poika sattui olemaan jo valmiiksi Realin mies. Tästä kaiken kertoo jo useampi vuosi sitten tapahtunut paitaepisodi. FC Barcelonassa korista pelannut pelannut Petteri Koponen toi Dominicille Malagan matsiin lahjaksi Messin pelipaidan jokunen vuosi sitten… poika veti sen kyllä päälle, mutta seuraavalla viikolla ilmoitti jo suhteellisen painavasti pitävänsä jatkossa vain Ronaldon paitaa.

Siiten siihen fanikokemukseen, josta voisi poimia monta hyvää kohtaa myös Suomeen. Alle minuutti Santiago Bernabeun fanikauppaan astumisesta asiakaspalvelija kysyi pojalta mistä olet kotoisin ja oletko jo Real Madridin jäsen eli madridista? No ei ollut vielä, mutta noin kolmen minuutin päästä oli.

– Nimi, huoltajan nimi, osoitetiedot ja puhelinnumero
– Jäsenkortti omalla nimellä ja jäsennumerolla käteen
– Fanipakkaus, jossa oli mm. kaulahuivi, reppu, pinssejä, Benzeman kiitoskirje jne.
– Pysyvä alennus kaikista fanikamoista ja matsilipuista

Tähän meni siis kokonaisuudessaan noin kolme minuuttia. Aika paljon kaikenlaista urheilutoimintaa nähneenä haukoin hieman itsekin henkeä, et ei jumankaude mikä sörviisi ja lasta kohdellaan kuin kuninkaallista, jolloin isäkin heltyy. Espanjassa muutenkin lapset saavat aina kaikilta aikuisilta huomiota ja tilaa, lapset eivät ole koskaan tiellä. Kiitollisena tästä oli enemmän kuin helppoa vetää itsekin Realin verkkatakki päälle ja suunnata kaupungille fiilistelemään peliä ennen iltaa. Itse peli oli, noh, juuri niin upea kuin olettaa sopii. Kymmenettuhannet laulavat, supertähdet tekevät toinen toistaan upeampia temppuja, johtoasema vaihtuu tuon tuosta, VAR tuo maalin, VAR vie pilkun (kansikuva…;), jatkuvaa tunteiden vuoristorataa. Ottelua ennen Domppa pääsi antamaan myös ensimmäisen haastattelunsa Real Madridin pelikamat päällä, hienosti veteli ihan puljuna lontooksi!

Ai niin. Nyt olisi kuulemma fiksua hankkia kausikortit Real Madridin matseihin ensi kaudeksi 🙂 Tämä palkintomatka oli seurausta erinomaisista koulu- ja urheilusuorituksista. Kenties laitamme uudet tavoitteet pystyyn ja niiden täyttyessä saattaa pukinkonttiin ilmestyä uusi Real Madridin pelimatka tai jopa kausikortti. Tavoitteellisuudesta ja menestyksestä seuraa aina palkinto.

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET