Valavuori: Sain töitä ulkomailta ja muutin pois Suomesta – nyt tulee rahaa

Home » Valavuori: Sain töitä ulkomailta ja muutin pois Suomesta – nyt tulee rahaa

Noin 15 vuoden vääntö oikeuksistani tehdä töitä Suomessa kannatti, nimittäin vihdoin Veikkaus, sen kädestä syöneet poliitikot ja muut suhmurit myönsivät olleensa väärässä ja Valavuoren olleen oikeassa, monopoli tulee purkaa ja markkina lisensoida. Sanoin jo 15 vuotta sitten, että pelimarkkina tulee lisensoida, muuten Suomi menettää miljardeja ja niinhän siinä sitten kävi. Itseltäni jäi useita miljoonia saamatta, kun työntekoni isänmaastani käsin estettiin vähintääkin kyseenalaisin keinoin ja ties kuinka monien uhkakirjeiden turvin. Ei tuota summaa minulle kukaan korvaa, mutta tärkeintä oli olla oikeassa. 

Olen ollut nyt reissussa maailmalla kolmisen kuukautta, käynyt lukuisia työneuvotteluita ja vihdoin tärppäsi. Sain pelialan töitä ulkomailta, muutin pois Suomesta ja teen ainakin seuraavat neljä vuotta töitä kansainvälisille peliyhtiöille ja useille eri sivustoille, tavoitteenani on menestyä mahdollisimman hyvin. Jatkan myös Valavuori LIVE talk shown tekemistä ja striimaamista hyvin lähiaikoina, sekä suomeksi että englanniksi. Suomesta käsin työnteko on näillä näkymin mahdollista vuonna 2026, kun lisenssimarkkina aukeaa. Katsellaan silloin tilannetta uudestaan. 

Nyt on aika avata maailmalla kaikki hanat ja suuttimet, vedellään mummorullaa, vedonlyöntiä, striimejä, talk show’ta ja kaikkea siltä väliltä. Maximum attack.

Vasemmistoa lainaten, nyt pankkitilille ilmestyy rahaa. Ehkä. Voihan se toki olla, että kaikki menee päin persettä ja pysyn persaukisena. Yrittänyttä ei laiteta, paitsi Suomessa ja oikein huolella kaktuksella kakkoseen.

© Copyright 2023 Mummorulla.com