Valavuori: ”Susijengin selkä katkesi täysin Australiaa vastaan – jatkotoiveet elossa, mutta hyvin ohuessa ne ovat”

Home » Valavuori: ”Susijengin selkä katkesi täysin Australiaa vastaan – jatkotoiveet elossa, mutta hyvin ohuessa ne ovat”

Voi voi, ei voi muuta sanoa. Loistavan startin ja 38-30 johdon jälkeen Susijengi menetti täysin otteensa ja otti kunnon turpasaunan. Harvoin on nähty näin alistunutta susilaumaa arvokisoissa. Australia voitti lopulta 98-72.

Hyökkäyspeli oli pointtien osalta aika hukassa, puolustuspää taas alkuun aivan järisyttävän kova. Valtonen ja Nkamhoua olivat todella isossa iskussa ja Lauri Markkanen teki sen mitä voi kahden tai kolmen miehen puristuksessa tehdä. Yhtään enempää ei Markkanen olisi voinut tänäänkään joukkueensa eteen tehdä.

Kuten jo aiemmin todettua, Suomen tilanne takamiesten osalta on heikoin vuosikymmeniin. Ei ole Koposta, ei ole Rannikkoa tai vähän edes sinne päin pelaajaa rauhoittamassa peliä. Lähtökohtaisesti pelin pitäisi olla hallussa kun takamiehillä on pallo, nyt tilanne on usein päinvastainen.

Julma on tilanne ekan matsin jälkeen, kun selkä katkesi näin pahasti. Jatkotoive on käytännössä täysin Aussien varassa, jonka tulisi voittaa Saksa kuten myös meidän ja tietenkin myös Japani pitää hoitaa. Muuten edes Saksa-voitto ei riitä jatkoon tällä piste-erolla.

Voita unelmien kisamatka Miamiin katsomaan Messiä & Tayloria! Tästä kisaan mukaan!

Talleta, pelaa ja voita matka Miamiin!

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com