Valavuori: ”Vellu Ketolan puhelulla oli valtaisa merkitys korkin kiinni laittamisessa”

Home » Valavuori: ”Vellu Ketolan puhelulla oli valtaisa merkitys korkin kiinni laittamisessa”

Porissa junioriturnauksen yhteydessä Ison Mustan eli Vellu Ketolan tavannut Aleksi Valavuori kiitteli Instagramissa jääkiekkolegendan puhelun vaikutusta oman päihdeongelmansa selättämiseen lähes neljä vuotta sitten.

– Veli-Pekka Ketola, 74, Iso Musta. Vellu soitti mulle vajaat neljä vuotta sitten kun olin painellut katkolle, olin täysin pohjalla ja lyömässä korkkia lopullisesti kiinni. Menestysvuosien jälkeen oli tullut huolella turpaan vähän joka suunnalla, bisneksessä, siviilissä ja pullosta löytyi aina muutaman tunnin tai päivän hätäapu, joka vähemmän yllättäen johti yhä suurempiin riskinottoihin ja yhä isompiin virheisiin, joiden hintaa maksetaan vielä pitkään.

– Kaiken mahdollisen ja mahdottoman nähneen Vellun kanssa oli suuri etuoikeus käydä keskustelua ja kuunnella itseäni kokeneemman ja viisaamman sanoja. Vellulla on myös oma historiansa pullon kanssa ja hänellä tulee huomenna 30 vuotta täyteen päihteetöntä elämää, itselläni pikapuoliin vasta 4 vuotta. Kun katson itseäni 30 vuotta vanhemman 74-vuotiaan Vellun kondista on aika helppoa päätellä mikä reitti on se viisain, eikä sitä tarvitse oikeastaan enää edes miettiä. Vellun ja muutaman muun omassa parantumisessani auttaneita viisauksia on ollut ilo jakaa myöhemmin eteenpäin myös muille päihdeongelmaisille, valinta on lopulta täysin sinun, kukaan muu ei sitä puolestasi tee.

– Aika kaunis maisema muuten löytyi täältä tammikuisesta Porista! Parasta mahdollista vuoden alkua kaikille!

Lähde: https://www.instagram.com/valavuori/

© Copyright 2023 Mummorulla.com