Valavuori: ”Vihervasemmiston cäncelöinnille ja wokeilulle ei tule antaa tuumaakaan tilaa – Maximum Attack”

Home » Valavuori: ”Vihervasemmiston cäncelöinnille ja wokeilulle ei tule antaa tuumaakaan tilaa – Maximum Attack”

Jo lyhyessä ajassa olemme saaneet nähdä kuinka huonoja häviäjiä koko vihervasemmisto on. Hieman pidemmässä ajassa olemme saaneet nähdä mihin tämän suoraan sanottuna paskasakin sekoilu on johtanut. Se on johtanut Suomen turvattomuuteen, Suomen köyhtymiseen, Suomen koulutusjärjestelmän sekä monen muun ydinosaamisemme tuhoutumiseen sekä yhä useamman maksajan muuttoon pois Suomesta. Tilalle suomalaiset ovat saaneet, noh, ei ihan mitään ydinfyysikkoja, yritysjohtajia tai tohtoreita, ei oikeastaan edes mitään työtä tekeviä vaan lähinnä tulonsiirtojen ja turvattomuuden erikoisosaajia.

Viimeiset neljä vuotta hyvinvointi-Suomea joka suunnasta tuhonneille ei näemmä mikään riitä. Nykyinen hallitus joutuu korjaamaan tuon tunariosaston jälkiä ja samat tunarit yrittävät edelleen kaikkensa, jotta Suomi vajoaisi lopulliseen suohon. Vasemmisto ja muut Suomea tuhonneet hyväuskoiset tollot ovat näemmä valmiita tuhoamaan lisää ja puremaan juuri heitä ruokkivaa kättä. Kansa osoitti vaaleissa minkä aika on vihdoin ohitse. Get over it.

Samalla Kupla nimeltä Sanna puhkesi. Vain itselleen suosiota hakenut Sanna Marin luovutti juuri sillä hetkellä, kun piti olla voimakkain ja näyttää esimerkkiä. Myös omat alkavat hylkiä kun naamari on vihdoin riisuttu. Ei ole enää muiden rahaa, jota voisi jakaa. Onneksi jäljelle jäi paljon someseuraajia, joita Sanna ei missään vaiheessa itse halunnut ja julkisuuskin kohtelee nyt väärin. Aika moni meni halpaan. On muuta jännä miten Sannan osallistuminen äärioikeistolaisen sotajohtajan hautajaisiin ei herättänyt mediassa mitään paheksuntaa, kun taas Vilhelm Junnilan lumiukko ylitti kaikki uutiskynnykset. Palaan case Junnilaan myöhemmin.

Eurooppa palaa

Tälle kertaa palaa Marseille, suomalaisuutisia seuraamalla syyksi voisi luulla ainakin videopelejä ja koronaa. Oikea syy on siirtolaisten ja vasemmistolaisten aiheuttamat mellakat, kaduilla on kymmeniätuhansia poliiseja ja nuoria ei saa päästää ulos. Yhdysvalloista saatte sieltäkin lukea lähinnä vasemmistomediasta Suomeksi käännettyjä uutisia ja oikea totuus ei tule julki. Miksi? Koska valtaosa, jopa yli 80% suomalaistoimittajista on vasemmalle kallellaan.

Vääristymä on todella suuri. Se mitä teille uutisina ja usein juuri teidän verovaroista tuotetaan, se ei ole kovinkaan usein edes totta. Ne ovat aivan yhtä vähän totta kuin Alexander Stubbin twiitti Donald Trumpille: ”Hyvä Donald Trump, Ruotsi on maahanmuuttajaystävällinen, kansainvälinen ja liberaali. Eräs vauraimmista, rikkaimmista ja turvallisimmista paikoista maailmassa.” Tähänkään päivään mennessä Stubb ei ole jostain syystä korjannut virhettään, jonka korjaamisen luulisi olevan fiksulle miehelle hyvinkin helppoa ihan vain tilastoja katsomalla. Ruotsi ei ole mukavien peli- ja leikkihetkien Euroopan kärki, Ruotsi on ampumiskuolema­tilastojen Euroopan kärki. Virheensä korjaamisen sijaan Stubb lopetti seuraamiseni Twitterissä, kun toin asian esille. Miksi se on niin vaikeaa sanoa olleensa väärässä?

Esimerkkejä median vääristymästä piisaa kymmeniä joka päivälle, tässä kaksi tuoreinta Ylen tuottamaa silkkaa sontaa.

Ranskan mellakoista raportoiva Ylen suomalaistoimittaja on melkoisen naurun kohteena Ranskassa, eikä ihme. Syyttelee ranskalaisia ja poliiseja siirtolaisten ja vasemmiston mellakoista. Ranskalaiset epäilevät tätä parodiaksi. Poliisin ampuma ”nuori ja viaton” oli muuten tuomittu yli kymmenestä rikoksesta eikä totellut poliisin käskyjä.


Ylen käyttämä ”asiantuntija” on äärivasemmistolainen vihreän liikkeen bloggari. Ja kaiken tämänkin ”tiedon” maksaa kansa.

Arhinmäki & Junnila

Kun vasemmistolainen apulaispormestari Paavo Arhinmäki tuhoaa (toistuvasti) edustamansa kaupungin yhteistä omaisuutta, mitään seuraamuksia ei ole tullut. Arhinmäki on taatusti töhrinyt yhteistä omaisuutta kymmeniä kertoja ja aiheuttanut rikoksillaan satojentuhansien eurojen laskun. En ymmärrä miten Arhinmäki ei ole saanut vielä kenkää. En myöskään ymmärrä miksi PS valitsi Junnilan ministeriksi, se oli aivan turha isku itseään vastaan. Ei ministerin lähihistoriasta voi löytyä noin paljon oikeasti tökeröitä ”vitsejä” tai epäselvyyksiä ansioluettolossa.

Case Junnilasta löytyy median osalta montakin epäkohtaa. Näistä yhden räikeimmän nosti esiin Jussi Halla-aho. Eduskunnan puhemiehenä toimiva Halla-aho kertoi sosiaali- ja terveysministeriön sekä opetus- ja kulttuuriministeriön myöntäneet ”SS-miesten yhdistykselle” yhteensä 223 000 euron avustukset. Tukipäätöksiä olivat tehneet vasemmistoliiton ministerit Aino-Kaisa Pekonen, Hanna Sarkkinen ja Li Andersson. Se ei tietenkään ollut natsismia, mutta Junnilan pyytämät 45 000 euroa, se oli pahinta mahdollista natsismia, jolle ulvoi kovaan ääneen koko vihervasemmisto ja moni media.

Suomalaisessa SS-vapaaehtoispataljoonassa – niin kutsutussa Panttipataljoonassa – palveli muuten noin 1 400 suomalaista vapaaehtoista vuosina 1941–1943. Totta hemmetissä heitä pitää tukea, he ovat iso osa itsenäisyyttämme ja ilman heitä meitä ei kenties olisi.

Pride

Ja sitten se pride, voi veljet ja siskot. Ääriliikkeeksi muuttuneesta muka suvaitsevaisuutta edustavasta suvaitsemattomasta pridesta parhaan puheenvuoron antoi transurheilija Jade Nyström, joka ei koe toimintaa enää järkevänä. Ei kenenkään velvollisuus tai pakko ole kantaa yhtään minkäälaista lippua.

Suvaitsematon pride-liike on saanut useat lampaat polvilleen. Joko tottelet meitä tai cäncelöimme sinut! Mm. Olympiakomitea, Alko, Veikkaus, järjestöt ja yritykset tukevat kansalaisten ja urheilun rahoilla äärijärjestö Helsinki Pridea, jonka aatemaailma tukee biologisten miesten kisaamista naisten kanssa, jotta naisten ja tyttöjen asema saataisiin kivikautiselle tasolle. Toki jos haluaa nähdä jatkossa miesten vievän enemmänkin naisille kuuluvia työpaikkoja ja rahoja urheilussa, niin ei muuta kuin marssimaan ja lippua salkoon. Itse en halua.

Suvaitsevaisuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat tärkeitä asioita jokaiselle omilla aivoillaan toimivalle. Niiden edistäminen ja niistä puhuminen on erittäin tärkeää. Näitä asioita ei edistetä patistamalla valtaväestöä marginaalin monin paikoin täysin vääristyneisiin, jopa sairaisiin vaatimuksiin polvistuen, päinvastoin, tuolla ideologialla ne kääntyvät itseään vastaan.

Toimittaja muuten ihmetteli miksi pääministerin eduskunta-avustaja ei kertonut, mistä syystä Orpo ei osallistu Pride -kulkueeseen lauantaina 1. heinäkuuta. Joutuiko Sanna Marinin eduskunta-avustaja kertomaan mistä syystä Marin ei osallistunut Convoy Finlandin traktorikulkueeseen?

Lisää kysymyksiä. Oletteko muuten nähneet mediassa hehkutusta miten hienoa se on, kun Perussuomalaiset valitsi viisikollisen naisia ministereiksi? Itsellä on mennyt ihan ohi. Ja vielä jatkokysymys: Onko nyt sitten naisministerien kritisointi edelleen naisvihaa vai onko se vaan ihan kritisointia?

Sama paskasakki, joka tuhosi Suomea neljä vuotta, se sama paskasakki yrittää nyt cäncelöidä, wokettaa ja kampittaa kaikkia muita. Nyt ei pidä antaa tuumaakaan periksi, ei ainuttakaan taka-askelta vaan Maximum Attack. Tiedän mistä puhun, yrittivät minulle samaa. Yrittivät tuhota elinkeinoni ja Valavuori LIVE -talk shown kumppanit kun kerroin biologisia faktoja transurheilusta ja siitä, kuinka väärin on päästää biologiset miehet tuhoamaan tyttöjen ja naisten unelmat. Iskin takaisin, eivät onnistuneet, ryömivät takaisin koloihinsa ja saivat hopeaa. Ennustin ja kerroin mitä tulemaan pitää.

100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com