Ville Galle jyräsi Mummorullan voittoon Linna Golfissa!

Yksi kesän suurimmista urheiluviihdetapahtumista, Mummorulla Golf Vanajanlinnassa, päättyi Ville Gallen näytökseen. Ville Galle a.k.a. Galis a.k.a. Rehtorin Poika pani sellaisen lyöntirallin päälle, että jopa plussapuolen händärillä varustetut pelimannet olivat äimän käkenä. Galis paineli paria parin perään ja kun paine oli viimeisellä reiällä kovin mahdollinen, Galis nasautti pallon parketille, kaksiputtasi parin korttiin, iski lyöntipelissä mainion tuloksen 85 ja tuuletti Mummorullan voittoa villisti. Yleisön huuto oli niin kova, että samaan aikaan Tawast Golfissa reikäpelin SM-kisoissa lyöntiään virittänyt Sami Välimäki oli joutunut odottamaan avauslyöntiään parin minuutin verran, jotta Linna Golfin päätösgriinille kerääntynyt monituhatpäinen yleisö oli edes hieman rauhoittunut.

Joukkuekisan voitosta pelattiin myös aivan viime senteille. Toki nimeltä mainitsematon joukkue, sanotaan nyt vaikka että siinä pelasi Heiniö, Pärssinen, Liimatainen ja Seppänen, kusi käsissä olleen voittoonsa viimeisen reiän keskivaiheilla lyömällä jostain syystä useamman pallon kokonaan pois väylältä ja sai ratkaisevan väylän korttiinsa taiottua luvun +4. Yritimme kysyä tilanteelle selitystä, mutta joukkue käytti Rory McIlroyn taktiikkaa ja poistui isoista ovista ennen palkintojenjakoa antamatta ainuttakaan haastattelua runsaslukuiselle medialle.

Kisan skinihirmuina olivat Aleksi Seppänen ja vuoden ensimmäisen sekä viimeisen birdiensä tuupannut Dogi Turunen.

Muista myös Mummorullan Superkisa – palkintona 6 supermatkaa Euroopan parhaisiin futiskohteisiin!

EM-futiksen kerroinkisassa jaossa 10.000€ palkintopotti

Mummorulla kiittää Linna Golfin 5/5 henkilökuntaa, Vanajanlinnaa, kaikki pelaajia ja upeassa kunnossa ollutta baanaa. Kisa on taas ensi kesänä ja täsmälleen samana ajankohtana.


Mummorulla Linna Golf

MVP: Ville Galle -3
Lyöntipelin voittaja: Marko Halonen 70
Lähimmäs lippua Seiko: Niki
Pisin Draivi Beat June: Halonen

Yksilökisa, pistebogey

1. Ville Galle -3
2. Kimmo Riepponen -3
3. Valtteri Ahjolinna -1
4. Tuomas Heino -1
5. Petri Kontiola -1


Joukkuekisa, Irish Rumble

1. Kähkönen, Koistinen, Riepponen, Viinanen -17
2. Valavuori, Galis, Hjuulio, Hietanen -13
3. Tölli, Heino, Ranta-Korpi, Karjula -13

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET