Bundesliiga: Uskomaton viimeinen kierros, Bayern Munchen nousi mestariksi viime minuuttien maalilla – Dortmund suli kotonaan!

Home » Bundesliiga: Uskomaton viimeinen kierros, Bayern Munchen nousi mestariksi viime minuuttien maalilla – Dortmund suli kotonaan!

Aivan uskomaton viimeinen Bundesliiga-kierros! Borussia Dortmundille riitti mestaruuteen voitto Mainzista kotonaan, sen piti olla aika lailla varmaa selkeästi heikompaa Mainzia vastaan. Samaan aikaan Bayern Munchenille ei olisi riittänyt edes voitto mestaruuteen…. mutta mitä vielä!

Mainz iski itsensä 0-2 vierasjohtoon Dortmundissa ja samaan aikaan Bayern Munchen johti Kölniä vieraissa 0–1. Dortmund missasi rankkarin ja Bayernilta hylättiin maali. Otteluiden lopussa Köln tuli 1-1 tasoihin, joka tarkoitti mestaruuden menevän menevän Dortmundille sen tappiosta huolimatta…. ja aijai!!!! Sitten iski Musiala aivan loistavan maanuoliaisen Kölnin pömpeliin vain muutamaa minuuttia ennen loppua… ja kun samaan aikaan Dortmund ei kyennyt nousemaan kuin 2-2 tasapeliin, alkoi Bayern Munchenin villit juhlat Kölnissä!!!

100% casino bonus 1000€ tai 100 % ilmaisveto vedonlyöntiin
5.0

100% 600€ asti ja 50 ilmaiskierrosta 

5.0

200% aina 200€ asti + 10% käteispalautus

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com