Lähde: SaiPa oltiin myymässä Turkkiin tai Intiaan!

Home » Lähde: SaiPa oltiin myymässä Turkkiin tai Intiaan!

Iltalehti paljastaa Liiga-joukkue SaiPan joutuneen ulkomaalaisten huijareiden kohteeksi. Lähteiden mukaan SaiPa oli päätymässä turkkilaisten tai intialaisten käsiin ja lappeenrantalaiset olivat jo aloittaneet aktiiviset rahansiirrot hämäräperäisten ulkomaalaisten tileille. Isoin yksittäinen summa, joka SaiPan tililtä lähti oli 100.000 euroa, kukaan ei tunnu edelleenkään tietävän mihin. Yleensä yrityskaupoissa raha liikkuu sijoittajilta ostokohteeseen, mutta ilmeisesti Lappeenrannassa on totuttu toimimaan toisinpäin.

Kaikki sai alkunsa jonkun turkkilaisen mailista SaiPan lämpimään ofiisiin, ja tästähän Lappeenrannassa riemu repesi. Nyt tulee rahaa! Toimitusjohtaja Jussi Markkanen lensi SaiPan työntekijän kanssa käymään neuvotteluita uusien sijoittajien kanssa, neuvottelut käytiin saksaksi ja tulkkia tarvittiin. Lappeenrannasta olisi Mummon tietojen mukaan löytynyt myös turkin kielen osaaja paikallisesta pizzeriasta.

Sijoitusneuvottelut päätyivät siihen, että SaiPa alkoi lapata rahaa turkkilaisten jonkinlaiseen kiinteistöfirmaan Intiassa ja toimitusjohtaja Markkanen lenteli uudestaan Milanoon neuvotteluihin. Vielä on epäselvää liittyikö yhteistyöhön intialaisen krikettitähden Raj Limbanin tuominen SaiPan pelaavaan kokoonpanoon, ohessa Mummon saama kuva Limbanin pelipaidasta.

Vielä tähän päivään mennessä SaiPa ei ole saanut latiakaan Turkista tai Intiasta ja neuvottelut ovat ilmeisesti jonkinlaisessa umpikujassa.

Osaatko veikata väärin 7 NHL-ottelua? Jos osaat, voitat 500 euroa! Tästä mukaan!

Mummon suosikki! Tuplaa ensitalletuksesi aina 100€ asti

5.0


150% aina 150€ asti
5.0

Uutuus! 100% non sticky bonus 300€ asti

5.0

Valonnopeat kotiutukset

5.0
© Copyright 2023 Mummorulla.com