Viivi Avellan pöyristyi salibandyn MM-kisoista: ”Katsomossa ei saanut pitää meteliä”

Home » Viivi Avellan pöyristyi salibandyn MM-kisoista: ”Katsomossa ei saanut pitää meteliä”

Urheilutoimittaja ja pitkän linjan mediakasvo, Viivi Avellan, pöyristyi Singaporessa järjestetyistä naisten salibandyn MM-kisojen järjestelyistä. MM-finaalissa Suomea paikan päällä kannustanut Avellan latasi tuutin täydeltä surkeista kisajärjestelyistä ja kertoi kisojen menneen täysin penkin alle johtuen luokattomista olosuhteista.


Alla Viivi Avellanin somepäivitys koskien hyvin erikoisia MM-kisajärjestelyitä.

Osaatko veikata väärin 7 NHL-ottelua? Jos osaat, voitat 500 euroa! Tästä mukaan!

Mummon suosikki! Tuplaa ensitalletuksesi aina 100€ asti

5.0


150% aina 150€ asti
5.0

Uutuus! 100% non sticky bonus 300€ asti

5.0

Valonnopeat kotiutukset

5.0

Naisten salibandyn MM-kisat Singaporessa: AIKA OUTOA HOMMAA!

Olimme koko perheen voimin katsomassa Suomen naisia loppuottelussa Ruotsia vastaan. Harmitti kovasti etta hopeaa tuli. MUTTA ISOIN HARMITUS oli miten kisat meni jarjestajien osalta penkin alle.

✔ Kisoja ei markkinoitu

✔ Katsomossa ei saanut ”pitaa metelia”

✔ Katsomoon ei saanut tuoda maiden isokoisia lippuja eika muuta isompaa rekvisiittaa

✔Katsomo ammotti tyhjyyttaan

✔ Lapsia eika teineja ollut katsomossa kisoja

KAYTANNON ESIMERKKI: Meilla oli finaaliottelussa mukana 5 kpl A3-paperin kokoista Suomen lippua paksussa puutikussa kiinni. Nooh, se puutikku oli kuulemma 7cm liian pitka. Minua pyydettiin heittaa ne ”turvatarkastuksessa” roskiin. SUOMEN LIPPU ROSKIIN?! No se ei sopinut Avellanille! Katkaisin turvatarkastajien silmien edessa lippujen tikuista kasin 10cm pois. Ei hyva sekaan. Miksi ei? Nooh siina katkaistussa tikun paadyssa oli ”liian vaaralliset piikit”. Tassa vaiheessa 73v isallani meni hermot. Han nappasi tikkuliput, hakkasi niita kivilattiaan (hyvin lujaa) sanoen ”perkele tata touhua! IS IT OK NOW?”

En tieda saimmeko saalista vieda tikkuliput mukanamme katsomoon vai pelastyko ne meita pohjoisen barbaareja… Singaporessa ei ole soveliasta nayttaa tunteitaan eika nakojaan saa intoutua kannustamaan omaa joukkuettaan urheilutapahtumassa. Mutta me kannustimme! Pidimme aivan hulvatonta metelia ja tanssimme kannustustanssia melkein koko ottelun ajan. Oli hienoa nahda kuinka suomimimmit nousi 6-1 tappioasemasta kahden maalin paahan vastustajia. Hieno ryhtiote! Mutta nyt olisi Singaporen aika ottaa ryhtiote MM-kisojen jarjestavana tahona. Urheilutapahtumiin kuuluu tunteiden nayttaminen, metelointi ja rekvisiitta!

© Copyright 2023 Mummorulla.com