Mummorulla Golf Openin vedonlyöntikertoimet julki – Mäkiaho ykkössuosikkina viivalle, Valavuori ei kuulu kisan suosikkeihin!

Aurinkorannikon kuumin viikottainen golfkisa, aina tiistaisin pelattava Mummorulla Golf Open saavutti ison merkkipaalun ja löytyy jatkossa myös vedonlyöntikohteena Bethard peliyhtiön kohdevalikoimasta. Jo 30 kertaa Costa Del Solilla isketty kilpailu laajenee ja osallistujia on ollut yhteensä jo yli 200 pelaajaa. Seuraava MGO 31 pelataan Calanovassa Tapaninpäivänä ja se löytyy nyt myös vedonlyönnin kohdevalikoimasta.

Kisan pistebogeyn voittajasuosikki on hurjaan vireeseen itsensä virittänyt lätkätähti Toni Mäkiaho. Ihmiskuulana tunnettu Mäkiaho piiskaa draivejaan yli 300 metrin etäisyyksille ja jos lähipeli kulkee, 10,2 händärillä silkinpehmeästi palloon osuva Mäkiaho on todella vaikea lyötävä. Pistebogeyn kakkossuosikiksi on nostettu Sami ”Sopupeli” Seppänen. Tasaisuudestaan tunnettu skinirosvo iski hetki sitten Santa Marian kentän ihannetulokseen eli 72 lyöntiin. Mielenkiintoinen musta hevonen on joulupukin ja John Dalyn salattuna lapsena tunnettu Chape Reinikainen. Jos nesteytys ei mene yli ja kuulantyöntöringistä tuttu pyörähdysswingi on kohdillaan, saattaa Chape leipoa jopa yli 40 bogipinnaa. Myös Costan Mr. Golfin Timo Juhalan kerrointa 4,00 voi pitää varsin pelattavana, hän tuntee Calanovan kentän jokaisen kohdan jopa paremmin kuin Juha Helppi pokerikortit. Pokerin maailmanmestarille tarjotaan pistebogissa kerrointa 21,00.

Lyöntipelin ykkössuosikkina on Thaimaan kisasta Costalle hirmuvireessä palannut Jamo Kuljunlahti. Santanan viikko sitten par-tulokseen pelannut Jamo on myös kisan puolustava MVP. Kisan MVP:n äänestää jury, joka arvioi kokonaissuoritusta. Paljonko pelaaja voitti skinejä, miten pelaaja sijoittui pistebogeyssa, tuliko hole-in-one jne.

Pelikohteistä löydät lisäksi kiroileeko Valavuori under/over 10 kertaa ja lisäherkkua tarjoaa mm. Toni Mäkiaho vs. Valavuori H2H -kisa.

Mummorulla Golf Openissa on useita vakiopelaajia sekä usein kisassa vierailevia tähtiä urheilun ja viihteen maailmasta. Mikä parasta, pääset seuraamaan kisatuloksia aina livenä GameBookista, suunnitteilla on myös muutaman kisan televisionti. Mummorulla & Bethard tulevat jakamaan palkintoina myös kisalippuja Mummorulla Golf Openiin. Kisa alka huomenna Suomen aikaa klo 13:30.

  1. Avaa Bethardin tili tästä tai alta. Kisan löydät vaikkapa hakutoiminnolla: Mummorulla
  2. Scouttaa Mummorulla Golf Openin kuumimmat pelaajat ja kuuntele sunnuntain Valavuori LIVE -shown analyysi tulevan tiistain asetelmista. Kenen maila on kuumana, kenellä ei koppa kestä, kuka on seuraavan viikon musta hevonen?

    Bethard on vedonlyöjien taivas, kotiutukset toimivat minuuteissa ja voitot ovat verovapaita. Loistavat kertoimet ja kohdevalikoimat tarjoava Bethard tarjoaa vedonlyöjille parasta mahdollista. Ensitalletuslahjana saat 100€ bonuksen ja joka viikko tulee Mummon ja Bethardin betsikisaa tulille.

[aces-casinos-4 items_number=”3″ external_link=”1″ category=”” items_id=”3507″ game_id=”” order=”DESC” orderby=”rating” title=””]

Scroll to Top