NHL: Barkov pimensi myös Toronton tähdet – Florida Panthers konferenssifinaaliin!

Florida Panthers jatkoi taikojaan Stanley Cup -jahdin puolivälierissä. Nyt Boston Bruinsin kohtalon sai kokoa Toronto Maple Leafs, jonka Panthers istutti laulukuoroon voitoin 4-1. Yksi Panthersin menestyksen kulmakiviä, ehkä jopa suurin on Aleksander Barkovin johtama viisikkopelaaminen, jossa kaikille muille on ollut toistaiseksi tarjolla vain hopeaa.

Barkov ei mässäile maaleilla, ei paistattele otsikoissa. Barkov on silti pelaaja, jonka jokainen haluaisi joukkueeseensa. Barkov riistää, raastaa, on järjettömän vahva kaksinkamppailija, joka voittaa oman vastustajansa lähes kerta kerrasta. Barkovin ollessa jäällä vastustajalla on aina hankalaa. Barkov kuulostaa analyysin perusteella mahtavalta puolustajalta, eikö? Kuten tiedämme Barkov on keskushyökkääjä ja juuri se tekee hänen suorituksistaan entistä arvostettavampaa ilta toisensa jälkeen, joukkue menee aina omien tilastojen edelle.

Bruinsin supertähdet olivat Barkovin ensimmäinen nitistys, Barkovin ollessa jäällä lähes kaikki tilastot menivät Panthersille. Torontoa vastaan Sashan tarjoilema kyyditys oli vieläkin tylympää, Auston Matthews jäi tamperelaisen kiviseinän vartioinnissa nollille, ei maaliakaan koko sarjassa! Saman kohtalon koki Marner pelatessaan Barkovin ketjua vastaan, ei maaliakaan Barkovin ollessa vastassa.

Panthers on tällä hetkellä erittäin tasapainoinen joukkue, joka saa tehoja jokaiselta ketjulta. Panthers ei kaadu tai voita vain yhden ketjun kautta. Kun tähän pakettiin lisätään vielä megavireessä oleva maalivahti Bobrovski, ei ole mitään syytä miksi Panthers ei voisi painella päätyyn asti.

[aces-casinos-4 items_number=”3″ external_link=”1″ category=”” items_id=”2140,2029,1818″ game_id=”” order=”DESC” orderby=”rating” title=””]

Scroll to Top