Tappara taas mestari – Petri Kontiola juhlii uran ensimmäistä kannua!

Kauden ylivoimaisesti paras joukkue on myös Suomen mestari vuosimallia 2024. Tappara kukisti hienosti taistelleen Pelicansin finaalisarjassa lopulta selvästi otteluvoitoin 4-1. Ratkaisevassa finaalissa Pelicans jäi melko lailla todella kurinalaisen Tapparan viisikkopelin pimentoon, eikä kammovireessä ollut Heljanko yhtään helpottanut lahtelaisten tuskaa. Viides finaali meni Tapparalle puhtaasti 3-0.

Petri Kontiolan 20 vuoden metsästys päättyi vihdoin!

Koko kiekko- ja urheilukansalle tuttu Petri Kontiola on taatusti yksi Suomen onnellisimpia miehiä juuri nyt. Noin 20 vuoden iso ammattilaisura sai vihdoin sen kruunun, ensimmäisen mestaruuden. Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Kontiola on ollut arvokisoissa hopealla ja pronssilla, seurajoukkueissa on tullut pronssia… se kirkkain on karttanut syksyllä kaukalaan palannutta Kontiolaa, nyt se tuli!

Ratkaisevassa finaalissa ”Konna” tarjoili finaalien kuumimalle maalitykille Anton Levtchille todella kauniin laukausharhautussyötön, josta kultakypärä iski verkot tötterölle ja Tapparan 2-0 karkumatkalle kohti mestaruutta. Kontiola aloitti kauden MTV3:n studiotiimissä ja päätti sen jäällä Suomen mestaruuteen MTV3:n studiotiimin haastattelussa, aikamoista tarinaa!

Kuriositeettina mainittakoon, että Veli-Matti Savinainen voitti 6. perättäisen mestaruutensa…!

Mummo onnittelee Tapparaa ja Tamperetta!

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET