Tässä Valavuoren hevoset The Mastersin (to 11.4.-su 14.4.) voittoon

Mummorullan ja Budsinon huima 10k arvoinen Dubai-kisa alkaa tänään ja päättyy lauantain ja sunnuntain vastaiseen yöhön. Siihen asti myös sinulla on aikaa veikata The Mastersin voittajaa ja voittaa 5000€ luksusmatka Dubain paratiisiin, matkoja on jaossa kaksi. Kisaan pääset tästä!

Valavuori etenee The Mastersin voittajavetoihin 3+2 taktiikalla. Ennen kisaa menee sisään kolme hevosta ja kisan ajaksi jätetään kaksi vetoa käyttöön. Valavuoren kolme hevosta ennen kisan alkua ovat Ludvig Åberg, Justin Thomas ja Tiger Woods, voittajakertoimet ovat 27 ja 100 välillä.

– Thomas on Major-voittaja ja varsin pelattava kertoimella 40. Ruotsin Åberg on kaiken järjeen mukaan tuleva Major-voittaja, en minä näe mitään syytä miksei Åberg voisi voittaa jo nyt, kerroin 27 maistuu. Tigerin voitto on epätodennäköistä, mutta jos kaikkien aikojen paras löytää vireen, on muille vain hopeaa jaossa. Kisan suurin suosikki on Scheffler kertoimella 4,60, en näe tuossa kertoimessa mitään järkeä pelata. Odottelen, josko suursuosikki jäisi alussa jälkeen, kerroin nousisi yli kymppiin ja isken siinä kohtaa kiinni.

Scroll to Top
KATSO KASINOBONUKSET